Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem jövökbe egy fiúnak sem?
Senki sem jós, mondjuk egy kicsit több adat?! Ennyi erővel írhatom, hogy dagadt vagy
17L
14 éves 176 cm 48 kg barna haj, zöldes barnás szem,szeretek olvasni,jó filmeket nézni,enni,új dolgokat kipróbálni
Nagyon sértődékeny vagyok,de ezt tudom kezelni,kedves okos embernek mondanak a barátaim.
Nem vagyok az a plázacica vagy divat birka csaj.
Már neharagudj,de Én nem vásárok a h&m ben mert szerintem sz@r .
Ha vásárolok ott akkor csak azért van mert anyám erölteti.
Szerintem semmi vonzó nincs abban hogy,valaki egész nap a plázában vásárol és elkölti a pénzét.
Attól hogy,valaki nem vásárol a H&M ben az még egyáltalán nem biztos hogy igénytelen.
Hogy őszinte legyek a Te összehasonlitásod(nem vásárol h&mben na akkor biztos igénytelen) , nagyon igénytelen és primitiv.
A bajom a velem egykorúak csak arról tudnak beszélni , hogy mitt vettek a h&m ben , és nem mondjuk egy jó könyvről vagy filmről.
Vannak a h&m nél is jobb boltok pl: marks & spencer , Mango.Papaya.
Szerintem(de ez az én véleményem)azok a lányok a vonzóak akik valamilyen szinten műveltek,és nem birkák akik az életük negyedét plázákban töltik.
De ha neked azok a lányok jönnek be akiknek egy minimális műveltségük sincs akkor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!