Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért van az hogy ha van egy lány, aki csinos és kedves akkor csak megbámuljátok, de nem mentek oda hozzá, míg mondjuk egy kevésbé szép lányhoz simán odamentek?
A szép lányoknak már mind van barátjuk. Vagy lesz. Vagy épp most szakítottak Velük és nem akarnak kapcsolatot. De, ha netalántán egyik sem akkor sincs esélyem náluk.
A kevésbbé szépnél is fent áll Ugyanez a probléma, de náluk legalább van egy kis esély a sikerre.
Én is elgondolkodtam ezen mostanában, habár fiú vagyok.
Nem szép dolog az ilyesmi, de tegyük fel, hogy egy tízes skálán kategorizáljuk a lányokat. Na már most, egy 7-8-as lányhoz egy átlagos, tini (és ebből kifolyólag feltehetően minimális gátlással nyilván rendelkező) magyar srác könnyebben és oldottabban megy oda, mint egy 9-10-eshez.
Az ok nyilvánvalóan az önbizalomhiány. Ha alább adja az illető, akkor könnyebben ér el sikereket.
Ezzel csak az a gond, hogy az ilyen fiúk rendre elfelejtik, hogy önbizalmat és kisugárzást csak az igazi kihívások adnak. Ilyen például vállalni a kudarc jóval nagyobb esélyét és megszólítani a lehető legszebb lányt. Szerintem ezen a ponton (is) elkülönül a férfi a nagyra nőtt kisfiútól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!