Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélyem van olyan duci...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van olyan duci pasit találni, aki ki van magával békülve?

Figyelt kérdés

Mindig is nagyon vonzottak a nagyon ducik is, szerintem aranyosak, ezzel kapcsolatban nem érdekel idegenek véleménye, sem az, hogy az utcán mit gondolnak. (Persze nem arra a Molnár Krisztián kategóriára gondolok, ahhoz hozzá se nyúlnék. xD) De többektől hallom, hogy köztük sokan antiszociálisak/anyuci kedvencei, utálják magukat, stb... Első barátom is ilyen alkat volt, imádtam. Több, mint 2 évig voltam vele, de ő is állandóan nyafogott a külseje miatt, nem bírt elszakadni anyucitól, utcára alig ment, stb... Minden módon próbáltam visszaadni az önbizalmát, őt akár abban is támogattam volna, hogy változzon, de miután semmi javulás nem volt, otthagytam, mert engem is kezdett maga mellett kikészíteni. Na, ilyen esetből ez elég volt egy életre. :( Mennyire gyakori köztük, aki magabiztos, nem akar változni és hidegen hagyják ilyen térről a társadalmi elvárások? Hallottatok már esetleg olyanról, akinek lett egy barátnője, aki szereti és "normális" lett? (Természetesen önmagában a külső messze nem elég nekem sem, hogy valakibe bele tudjak szeretni vagy akár csak vele legyek.)

18/l

2016. júl. 19. 16:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mackós vagyok. Van önbizalmam. Egyébként odafigyelek a külsőmre, haverokkal néha kosarazunk is, régebben futottam. De hát na, szeretek jókat enni:D

25f

2017. jún. 15. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!