Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan oldalt ahol én mint duci lány van esélyem ismerkedni?
szerintem viszonylag kevés fiút vonzanak az ennyire kövér lányok. helyedben megpróbálnék lefogyni 60-65 kg körülire. 1-1.5 év alatt összejöhetne, ha figyelsz az étkezésre és mozogsz mellette (nem fogyókúrával).
ha ez nem játszik, akkor jó kérdés. járj társaságba, közösségekbe. ismerkedni tudnál mondjuk különböző körökben (suli-egyetemi körök), edzéseken (csapatjáték, harcművészet, stb...), barátok által (nyúzhatod, hogy menjetek többet társaságba).
ha úgy érzed nem megy, akkor lehet pszichológushoz/terapeutához is érdemes lenne fordulni. vannak ingyenesek is, ami szerintem neked is megfelelne, mert nem írtad, hogy nehéz eset lennél. vannak könyvek is a témában, netes írások, azokat is lapozgathatod.
aztán ott vannak a netes társkeresők. feelingfinder, tinder, hotdog, stb... több ismerősöm találta meg itt a párját, szóval annyira ezek sem rosszak.
#1 vagyok. való igaz, hogy a legfontosabb, hogy mi magunk elégedettek legyünk a külsőnkkel, a fogyást is úgy írtam, mint opcionális lehetőséget, DE a kérdező paraméterei már bőven túlsúlyosnak számítanak, ami jelentős egészségügyi kockázatokkal, és életvitelbeli hátrányokkal is jár. fiatalon még sokkal könnyebb változtatni ezen, mint mondjuk 30 évesen.
de elismerem, ez kicsit off, a válaszomban csak 2 sort szenteltem ennek a 9-ből.
én személy szerint a gyakorikérdéseken nem szeretek ismerkedni, mert elég zsákbamacskának érzem a dolgot, mivel az oldal alapvetően anonim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!