Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is tetszenek a duci lányok/nők?
Az exem egy duci nő volt. Nála eleinte úgy álltam hozzá, hogy elfogadó vagyok vele, nem ez a zsánerem, de úgy megszerettem, hogy azóta rájöttem: nagyon izgatnak szexuálisan a duci nők. Imádtam, hogy kitölti a karjaim, ahogy átölelem, hogy nem veszik el a karjaimban... a nagy fenekét, a nagy melleit... és az érzés, amikor meglovagolt és az egész súlyával rám nehezedett... elég izgató, ahogy így visszaemlékszem. Azóta kevésbé nézem meg a vékony/normál alkatú lányokat, közülük is inkább csak a formásabbakat. Ellenben a ducibb nők mindig beindítják a fantáziámat...
Nem mondom, van az a határ, ami már nem tetszik, mert túlontúl sok! De alapvetően imádom, ha van mit fogni!
Más is van így vele?
24/F
Nekem is tetszenek. Nem a túlságosan ducik, de mondjuk a molett nők szerintem izgatóak tudnak lenni. Nekem csak jó tapasztalatom van velük. Nem mondom hogy csak ők tetszenek, de egyáltalán nincsenek nálam hátrányban a vékonyabb csajok mellett.
25F
Nekem is kimondottan a ducik tetszenek,lehet,hogy ritka,de nem kivételes :D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!