Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csajozni?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, de még mindig nem tudom hogyan kell csinálni. Volt néhány barátnőm, de az nem számít, elég béna vagyok. Állítólag jól nézek ki, de a kommunikációmon kellene fejleszteni, hogy jobban menjen a dolog. Érdekelne, hogy a többi srác mit szokott csinálni vagy mondani a lányoknak ha megtetszik nekik valamelyik.#csajozáy
2016. júl. 18. 00:22
1/2 anonim válasza:
Keress olyan lányt amilyen te vagy
Ott keresd ahol te lennél
Ha te nem szereted a társaságot és inkább egyedül vagy otthon de közben magányos is vagy keress egy ilyen lányt és bumm össze is illetek beszélgettek a többi meg jön magától.
Ha te ideg wow kocka vagy keress lányt wow on és bumm összejöttök
Ha te fotós vagy fotózz és szólíts le lányokat akik szépek (ez már normal fokozat :D )
Ha te bulizós vagy...jó nem ragozom tovább érted a lényegét
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2016. júl. 18. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!