Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen hogy lehet csajozni?
Az egy dolog, hogy te felnőttèl, a nálad 1-2 èvvel fiatalabb lányok, mèg biztosan nem, maximum gondolkodásban, bár manapság, áhh, mindegy. Amúgy SZERINTEM ha tartósabb kapcsolatra vágynál, nem akarnál "felszedni" valakit. Èn 14 vagyok, fèlre ne èrtsètek, tudom higy csak egy èv, meg hogy most játszom a bölcset, de nem. Egy ève voltam 13, tudom milyen amikor kicsikènt kezelnek, de te már nem úgy èrzed magad. Te a játèkokhoz nagy vagy, a közössèg szerint egy kapcsolathoz kicsi. Mindjárt leszel 14, utána elfogadottabb lesz, de mèg így is egy idősebb lánnyal összejöhetsz. Osztálytársam tavaly vesztette el a szüzessègèt egy nála 2 èvvel idősebb lánnyal, úgyhogy hajrá. Am ott a suli, sport, stb.
14/L
Szia!
Tudom, ez a kérdés régi és te már 15 körül vagy. Nekem tetszik egy lány szerintem én is bejövök neki, csak az a baj, hogy ritkán találkozunk és félek elkérni a telefonszámát. Ha neked sikerült valamit azalatt a 2-3 év alatt azt megosztanád velem/velünk?
Előre is köszi
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!