Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi elég egy kislánynak?
16 éves fiú vagyok.
Tegnap poénból és csak mert unatkoztam ráírtam egy (testileg érett) 14 éves lányra, hogy jó a se.gge. Nem szokásom ez, első és egyetlen alkalom volt a tegnapi! :D
Kíváncsi voltam a reakciójára, és meglepődtem, de nem küldött el a rákba, hanem elkezdett beszélgetni velem.. Kicsit később, mikor fogalmam sincsen miért, de előjött, hogy füveztem már, akkor az utána következő kérdés rögtön az 'És a lányokkal hogy állsz?' kérdés volt.
A csajt egyáltalán nem ismerem, csak látásból, ő sem engem.. De meglepődtem, hogy a fű és a se.gge dicsérése elég neki ahhoz, hogy megítélje életképes utódokat tudok-e neki termelni..
Nem akarok tőle semmit, mert érződik, hogy kislány még, de azért nem erre számítottam. :D
Ez minden ilyen korú lánynál így van?
De hát Kérdező..te sem vagy jobb O: Mármint oké, ő egy éretlen 14 éves kislány, talán ribi is, de te mivel vagy különb? :D Azon kívül hogy két évvel hamarabb kezdted elhasználni a levegőt.
Engem tökre nem érdekel hogy egyszeri alkalom, de te voltál aki egy 14 évesre ráírt ilyen szöveggel. Innentől kezdve te is eléggé gyerekes vagy, amivel nem lenne probléma, ha nem úgy írnád le az egészet, hogy te mennyivel érettebb vagy. Pedig nem o: És akkor a füvezést még nem is említettem. Most lehet utálni, de ennyi alapján te sem vagy a generációnk mentsvára :D 16/L
Hat en is elkuldtelek volna legalabb Afrikaig. Habar idosebb vagyok, de par evvel ezelott se lett volna maskepp, megnyugodhatsz.;) Mit mentegeted magad, hogy egyszeri alkalom volt? Attol meg nem leszel tobb senki szemeben mintha rendszeresen csinalnad szerintem.
Nagyon gyerekes es gaz vagy.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!