Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszett egy fiú de első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszett egy fiú de első ránézésre kb. aztán kiderült van egy ikre. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Tudom elég furcsa kérdés

Buliba megláttam egy fiút első látásra szerelem.. aztán megláttam van egy ikre, full ugyan olyanok

Bejelöltem facen az egyiket de nem jelölt vissza, aztán strandon láttam őket és az egyikkel kb farkasszemet néztem, most elég ciki a másikat bejelölni (szerintem neki jöttem be) ne oltsatok le légyszi, nem nagy probléma de elgondolkoltatott, annyira az esetem:( csak hát ketten vannak sajna

2016. júl. 12. 21:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jaj istenem nem azt ìrtam hogy hülye pontos j-vel ne kezdjünk már kötekedni könyörgöm, téged meg a tudálékosságod miatt bírnak biztos:D

Na mert miért lenne gáz? Sok emberrel megesik, hogy valahol meglát egy olyan kinézetű nőt/férfit aki az esete és elvarázsolja a külsejét de igazadvan ez iszonyat gáz hogy megtetszik valaki az ellenkező nemből;)

2016. júl. 13. 00:47
 12/16 anonim ***** válasza:

#11: olyan ninncs,hogy első látásra szerelem. Max. vonzalom.

Majd ha lesz egy komoly kapcsolatod és teljesen beleszeretsz a másikba (főleg a belsőjébe), és elvarázsol, akkor mondhatod hogy szerelmes vagy.

De te egyenlőre csak meggyalázod a szerelem szót, azzal,hogy valakit megláttál egy buliban (!) és már jajj, de tetszik. A szerelem szerencsére nem ez. :)

2016. júl. 13. 10:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Tisztára, mint a Középsuliból Zsani,Bali meg Pali. xDD
2016. júl. 20. 01:00
 14/16 A kérdező kommentje:

De utálom az ilyen mindent tudó mindent megmagyarázó / kötekedő embereket mindt te vagy, az a baj annyira buta vagy

Szerinted nem tudom , h a szerelem sok idő után jön el és nem egyből? De ezt így szokas mondani hogy "szerelem első látásra" ha annyira okos lennél mint azt itt bizonygatod, tudnád.. de sajnos ez nem jött be kis butuska

2016. júl. 28. 20:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Aki a "mint"-et "mindt"-nek írja, az ne oltogasson mást,hogy butuska :D

Én nem vagyok kötekedő és nem is magyarázok mindent, mindössze kijavítottam a hülyeségedet.

2016. júl. 28. 21:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Figyelj! Baromira nem 1 szó dönti el hogy valaki milyen intelligens!

Ha Ő így írja hogy mindt akkor így írja!

Ennyi! Ez olyan mint a Budapesti ember beszéde és a "Paraszt" beszéde.

Tudom,nem pont olyan,mert itt vannak szabályok,de ha ő így szeretné írni akkor így írja.

Érted a mondandóját? Igen.

Ráadásul igaza van.

2016. júl. 28. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!