Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan "hódítsam" meg a pasit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kliolion kérdése:

Hogyan "hódítsam" meg a pasit?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval, az a baj hogy most jelenleg facebookon üzengetünk mivel Olaszországba dolgozik. A baj az hogy ő keresett meg és én egyből odavoltam érte.. viszont folyamatosan szinte én írok neki csak tő szavakba válaszol és meg is kérdeztem tőle hogy zavarlak stb. mondta hogyha zavarnám már szólt volna, tegnap pedig megint ráírtam és alig beszéltünk és lehet ciki vagy nem de feltettem neki a kérdést hogy most mit akar döntse el mert ha valami nem tetszik ne húzuk egymás idejét erre elkezdte hogy hát még nem is ismerjük egymást stb. DEHÁT CSAK ÉN KÉRDEZEK RÓLA MINDIG most mit csináljak???????????????? ...MERT NAGYON KELL NEKEM!!!!!!!!!!!
2016. júl. 11. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Dedóóós:$
2016. júl. 11. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Nem érdekled,ez biztos.
2016. júl. 11. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:

De te nem érdekled őt. Ha nem keres, nem válaszol bőszavúan és nem is kérdez, akkor már bőven elég jelet adott. Ne tedd magad nevetségessé, ne üzengess neki!

És ha csak írsz valakinek, akkor tényleg nem ismered. Néha még élőben sem lehet valakit rögtön teljesen megismerni. Próbálj meg inkább élőben ismerkedni, és ne írogass.

2016. júl. 11. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!