Halak pasit hogy hódítsam meg?
Mondd azt neki, hogy úgy szeretnél elmenni kirándulni.
A halak szeretnek kirándulni erdőkbe, meg külföldre is, moziba is szeretnek menni, nekik mindegy, csak lehessen menni valahova :)
Nekem halak a pasim.
Tudom min mész keresztül... :) nehéz lesz meghódítanod.
A halak alapvetően konfliktuskerülő, és a konfliktus elkerülésére bármire képes. Akár hazudik, akár megtagadja magától, azt is, ami jó.
Valószínű érez valami "veszélyt" veled kapcsolatban, vagy nem biztos az érzéseidben és fél a visszautasításodtól. Vagy a saját érzelmeiben nem biztos.
Szóval én azt tanácsolom neked, hogyha szereted és szerinted ő is vonzódik hozzád, akkor ne hagyd futni...
Bíztasd és nyugtasd meg.
Az én pasim 3-4x szakított velem a kapcsolatunk elején. Most már 3 éve vagyunk együtt.
(De persze én nem hiszek a csillagjegyekben.... :DD ... de másoktól is hallottam már hogy a halakra ez jellemző... próbáld ki)
Kirándulni??
nekem mind a két hosszú kapcsolatom halakkal volt,de egyik se szeretett kirándulni.ha nem keres lehet megismerkedett mással.de amúgy pont a volt élettársamnak most ikrek nője van,van már egy kisbaba is,de veszekednek sokat,egyszer már szét is mentek.
A halak pasit be kell cserkészni, ő aztán nem fog utánad loholni. Ha felkelted az érdeklődését, az egyenlő azzal, hogy szerelmes kiskutya lesz. Elég mély érzésűek, de szeretnek mártírkondi, beszélgess vele sokat, de főleg az olyan mély dolgairől kérdezd, amit nem oszt meg mással. Elég gyorsan kinyílik a világ felé, bár sokszor önzőek...de ha azt mondják szeretnek, az biztos, hogy úgy is van.
Volt már halak barátom :) Tapasztalatból mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!