Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek a lányoknak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a lányoknak?

Figyelt kérdés
Bármelyik velem kedves lánynak elkezdek udvarolni, udvariasan leráz. Ilyen ronda volnék? Magas, hosszú barna hajú zöld szemű srác vagyok, átlagos testalkattal. Ja, és egyetemista, úgyhogy buta sem vagyok. Szabadidőmben fotózgatok, verset írok, filmeket nézek, így unalmas sem lehetek. Mit tegyek?

2016. júl. 11. 09:16
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szia! egyet èrtek a kèrdezővel attól mèg hogy beszèlgettek,nem biztos hogy bejössz neki! de egy kicsit próbálj meg lányok között lenni,vagy kicsit változtass a külsödön mit tom èn vágasadd le kicsit a hajadat vagy a stilusodon változtass! De ha ez sem jőn be akkor elkell gondolkodni azon hogy mèrt de ezt csak te tudod! Bocsi a helyesírási hibákèrt t9-en irok!
2016. júl. 12. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszoló írta, hogy a fiatal lányoknak csak a pénz és a kocsi számít.. Azért ne általánosítsunk! Én is fiatal vagyok, mégis hidegen hagynak az anyagiak, kifejezetten utálom az ilyen kivagyiságot.

Kérdező, küldj képet ;)

2016. júl. 13. 08:42
 13/13 anonim ***** válasza:

próbálj optimista lenni :D ne egyből arra gondolj, hogy túl ronda vagy, hanem lehet a lányok mondjuk akiknél próbálkoztál túl intelligensnek tartottak vagy tudom is én :)

habár bagoly mondja verébnek, de azért te megfogadhatnád ezt a tanácsot, ha lehet ezt egyáltalán annak nevezni :))

16/L

2016. júl. 18. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!