Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a lányoknak?
1. A hosszú haj sok csajnál kizáró ok.
2. fotózás,filmnézés,írás,...igen,kicsit uncsi.
3. Pénz?
4. Pénisz?
MILF korúaknál próbálkozz!
A fiatal csajoknak kocsi meg lóvé kell. :(
miért ne lehetne ronda? a ronda az csak az arc lehet, a fej.. ha kövér vagy akkor se vagy ronda csak kövér, ha szemüveges vagy, akkor se vagy ronda, max szemüveges. ilyen paraméterekkel simán lehet ronda a csávó, én csak azért írom ezt mert elég buták írnak ide, mármint aki ilyet ír, hogy ezek alapján biztos nem vagy ronda
én nem azt állítóm, hogy biztos ronda vagy, csak azt, hogy kép nélkül mi nem tudjuk megállapítani :)
" Bármelyik velem kedves lánynak elkezdek udvarolni.."
tehat te barkinel beprobalkozol,aki kicsit is kedves veled? ezt azert eleg durva :D ne hatagudj, de attol meg hogy valaki kedves veled nem jelenti azt,hogy tetszel is neki. ezek alapjan neked barki megfelelne. szerintem csak kicsit ketsegbe vagy esve,hogy nincs senkid, de nem ez a megfelelo modszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!