Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről ismerhető fel egy normális pasi/illetve csaj?
Arra kérek mindenkit aki ugy gondolja hogy nem ri**nc/páwa hogy szedjen össze magáról pár dolgot amivel ki lehet őt szúrni pl az utcán ezzel megkönnyítve sokak dolgát.
Én normális pasinak tartom magam és pl a kezemben sosincs a telefon az utcán és nem szoktam zenét hallgatni bedugott füllel figyelem inkább a külvilágot.
ilyesmi válaszokat kérnék minél több embertől :)
Szerintem nem lehet ezt úgy kiszűrni, felismerni.
Használati dolgok pl telefon, fülhallgató, cigi... , ruházkodás alapján nem lehet felismerni. Mert pl. dohányos is lehet normális, vagy az aki mindig telefonnal a kezében mászkál, vagy zenét hallgat, vagy divatosan van felöltözve, vagy punk hajat hord...stb.
Szerintem a viselkedésből, beszédstílusból lehet egy bizonyos szintig kiszűrni, ki az aki számodra normális.
Az is fontos, hogy te kit tartasz normálisnak, és olyan tulajdonságok alapján szelektálni.
Mindenkinek más a normális, ha neked az normális aki pl nem hallgat zenét utcán, akkor máris találtál valakit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!