Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem vesznek komolyan a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesznek komolyan a lányok? 14/f

Figyelt kérdés

Eddig akinél csak próbálkoztam, csak odáig jutottam, hogy barátok lettünk, akármit csináltam... Volt aki ezután jött össze egy másik fiúval...

Sok lány barátom van, de párként nem kedvelnek a lányok...

180 cm, barna szem, sötétbarna haj,

Lehet az a probléma, hogy másokkal ellentétben nem arra hajtok, hogy ki legyek gyúrva és ezzel szerezzek barátnőt?

2016. júl. 8. 10:00
 1/8 Pézsma válasza:
Gondolkozz el, hogy vagy a kinézeted nem tetszik nekik, vagy a viselkedésed, bár ahogy mondtad, barátok vagytok, szóval akkor biztos bírnak. Ne haragudj, többet nem tudok segíteni. 14/L
2016. júl. 8. 10:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Valamit elfelejtettem beleírni a kérdésbe: könnyen beszélgetek velük bármiről, de ilyen dolgokban elég félénk vagyok... Lehet ez az akadály?
2016. júl. 8. 10:07
 3/8 anonim válasza:
Maguktól nem fogják kitalálni mit akarsz, vagy ha igen akkor sem fog kezdeményezni. Légy bátor és mondd el. :)
2016. júl. 8. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a külsőddel van a baj, lehet, hogy a személyiséged nem fogja meg őket.

Anonim vagy, szàmunkra teljesen ismeretlen. Mi honnan tudjuk, hogy mi a baj? $z0pjuk ki a kisujjunkból?

2016. júl. 8. 10:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Kuldessz kepet? 14L

Lehet a kinezet a baj,lehet nem.

2016. júl. 8. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Sportolj és legyél szexi!
2016. júl. 8. 10:28
 7/8 A kérdező kommentje:

Sortolok, csak nem viszem túlzásba...

Nem azért kérdeztem, mert ti tudjátok a választ, hanem mert úgy gondolom, hogy biztos van valakinek valami ötlete.

2016. júl. 8. 12:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem ismerunk,nem tudhatjuk. Lehet,hogy csunya vagy,idegesito,vagy csak szimplan nem vonzodnak hozzad. A legjobb baratom kifejezetten jo pasi,es imadom,azonban engem nem vonz,soha nem jarnek vele. Ez is elofordulhat veled kapcsolatban.
2016. júl. 8. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!