Hova mehetnék ahol végre komolyan vesznek?
Rettenetes görcseim vannak mikor megjön. Az életem tönkretette az állandó rettegés, az gimiben kiközösítettek, mert azt hitték lógok... 7 éve fogamzásgátlót írtak fel rá, így most jó, de nem akarom magam örökre ezekkel tömni, meg azt a pénzt másra is költhetném... Ráadásul amit először felírtak, arról kiderült, hogy egy csomóan meghaltak miatta... De mindegyik nőgyógyásznek elmondtam ezt akinél feliratni voltam, és endokrinológusnál is voltam más okból, de egyik szerint sincs semmi bajom.
Milyen orvoshoz fordulhatnék aki segítene? Aki biztos megoldást tudna. Az olyanokkal nem megyek sokra, hogy:
- igyál több vizet
- mozogj többet
- a nővérednek elmúlt amikor felhagyott a cukorral
- anyádnak is jobb lett 4 gyerek után...
Sem a lelkem nem bírja a több fájdalmat, sem az egyetem, sem a munka...
A szülés valóban a legtöbbször bármi áll is mögötte, megszünteti a problémát. Lehet endometriozis is, amit kevesen vizsgálnak sajnos és nehéz is észrevenni.
Menj az Országos Onkológiai Intézet nőgyógyászatára, ott biztosan segítenek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!