Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 16-19 éves lányokat miért nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-19 éves lányokat miért nem érdeklik az "okos" fiúk? 19/F

Figyelt kérdés

2016. júl. 6. 22:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A normális lányokat érdeklik.
2016. júl. 7. 11:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Sajnos a srácok nagy részét is a buta de szép lányok érdeklik..tisztelet van kivétel kevés..16L
2016. júl. 8. 21:32
 13/18 anonim ***** válasza:

#12: Több kivétel van,mint gondolnád, de sajnos akkor is kevés...

Nekem pl. nagyon-nagyon fontos egy kapcsolatban az intelligencia, sőt, inkább úgy mondanám,hogy elvárás.

2016. júl. 8. 22:26
 14/18 anonim ***** válasza:

mármint a lány intelligenciája *

előző

2016. júl. 8. 22:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Valószínűleg rossz helyen keresgélsz.

Engem pl az intelligens fiúk érdekelnek, mert (nem nagyképűségből), de normálisnak tartom magam, tehát nem szeretnék olyan embert magam mellé, aki még a 8 általánost sem végezte el, és nem lehet vele beszélgetni.

Nem kell, hogy- nem is tudom- matekzseni legyen, vagy 10 nyelven beszéljen, mivel manapság ebben mérik az "okosság" mértékét, csak legyen nyitott, érdeklődő, intelligens, és ne csak arról lehessen beszélni, hogy ki mennyit ivott a legutolsó péntek este, mert szinte csak ilyenekbe botlok..

Szóval nem kell általánosítani, a lányok többségét ezek az "okos" fiúk érdeklik, lehet, hogy te eddig csak a kivételekkel futottál össze:D

18/L

2016. júl. 9. 22:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, ha valaki leírt azt amit én, hát sajnálom.

Mi lányok, szeretjük ha lenyűgöznek minket. A fiú különlegesnek hat (az is), ha tud valamit, amit mi nem. Nő egyet a szemünkben.

2016. júl. 10. 01:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Az értelmesebbik részét tuti leköti, én részemről legalábbis nagyon szeretem azt, ha egy pasi nem sablonos és sok mindenről lehet vele beszélni/érdekes. Sokszor szimplán csak rossz helyen keresel. Szurkolok neked, szerintem tuti találsz ilyen lányt;)

18/L

2016. júl. 11. 17:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert nincs Vans- ed
2016. júl. 19. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!