Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El tudnátok képzelni magatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnátok képzelni magatok mellett egy hozzám hasonló srácot? 17/F

Figyelt kérdés

Szóval külsőre 175 cm vagyok 75 kg ez lehet soknak hangzik de nem nézek ki annyinak és izom is van rajtam szerintem egészséges mennyiség :D rövid barna oldalt rövidebbre nyírt hajam van de azért mindig olyan hogy "bele lehessen túrni" mert valamiért ez szempont a lányoknál legalábbis ezt vettem eddig észre :D és ez áll a legjobban. Sötétbarna szemem van. Belsőre mindenkivel először kedves vagyok és barátságosalapbol én bízok az emberekben ez mondjuk kicsit naivság de előbb utóbb kiderül hogy kiben lehet bízni és kiben nem. Abszolút segítőkész vagyok az ellenségeimmel is mert ők is csak emberek nekik is vannak érzéseik én nem akarok olyan rossz ember lenni mint ők. viccesnek találom magam és állandóan nevetek és mosolygok szinte sosincs rossz kedvem és igyekszem a környezetemet és ez irányba terelni :D értelmesnek tartom magam és ezt többször hallottam már mástól is. Szeretek hülyülni sok hülyeségben benne is vagyok persze csak emberi határok között :D mint látjátok sokat beszélek tehát én nem agyok az a tipikus ember aki egy smileyt ír egy regényre inkább válaszolok egy másik regénnyel :D Párkapcsolatot nézve hűséges és őszinte vagyok és minden téren megbízható a végtelenségig. Szeretek bókolni és tudok küzdeni egy lányért ha szükséges. Alapjába véve szerintem romantikus vagyok de azért nem nyali fali :D Nem válik előnyömre valószínűleg hogy makacs vagyok és néha nagyképű sajnos és elég hirtelen haragú is vagyok...Hamar fölidegesítem magam de aztán hamar le is nyugszom. sajnos a vicceimmel néha megbántom azokat akiket egyáltalán nem akarok de rögton bocsánatot kerek elvégre nem direkt csináltam :) bulizni nem szeretek inni se és cigizni se cigizek és jó lenne ha a párom se tenné. bár inkább cigizzen mint igyon... versenyszerűen sportolok így megtanultam komolynak lenni ha szükségét érzem...Elvárásaimat nézve nem tudom hogy kicsik vagy nagyok szeretem ha egy lány sportos és az alakja is olyan valamit belsőre vicces mosolygós és nem annyira zárkózott hogy minden szót harapófogóval kelljen kiszedni belőle :D szerintem úgy nagyjából ennyi remélem végigolvasod :D

Annyit szeretnék kérni hogy ha negatív véleménnyel vagy rólam (ami nyilván könnyen előfordulhat) akkor kulturált formában írd le a kifogásolni valódat :) köszi :) 17/F

2016. jún. 30. 19:01
1 2 3 4 5
 31/49 anonim válasza:
Igen :D
2016. júl. 2. 18:39
 32/49 anonim ***** válasza:
NEm, mert nem vagy az esetem.
2016. júl. 2. 18:52
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan vagy szinte még én,de tényleg amit írtál a sporton kívül mind igaz:O De nem tudom,talán pont ezért nem(:
2016. júl. 3. 16:04
 34/49 anonim ***** válasza:

Jó fejnek tünsz így le írásból, szerintem simán.

17/L

2016. júl. 5. 12:26
 35/49 anonim ***** válasza:
Nem szoktam válaszolni az ilyen kérdésekre de te megfogtál:D Nem iszom nem dohányzom nem nagyon bulizok. Amikor megismerkedek valakivel az elején zárkózott vagyok, de aztán ki szoktam bontakozni:D Versenyszerűen sportolok. Úgy tűnik van még remény hogy valaha megtalálom az igazit:D
2016. szept. 9. 19:54
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam válaszolni az ilyen kérdésekre de te megfogtál:D Nem iszom nem dohányzom nem nagyon bulizok. Amikor megismerkedek valakivel az elején zárkózott vagyok, de aztán ki szoktam bontakozni:D Versenyszerűen sportolok. Úgy tűnik van még remény hogy valaha megtalálom az igazit:D 16 l
2016. szept. 9. 19:55
 37/49 anonim ***** válasza:
Elküldtem kétszer hátha felpontoztok xd
2016. szept. 9. 19:56
 38/49 potyike válasza:
nekem ilyen ideális barát kellene
2016. dec. 25. 11:24
 39/49 anonim ***** válasza:
Hogy hogy nincs barátnőd? :o pedig a leírtak alapján nem lehetsz egy rossz ember.
2016. dec. 27. 18:50
 40/49 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy fényezésnek veszed-e vagy valami önbizalomépítőnek, de szerintem amiket leírtál az túl tökéletes. Egyáltalán nem illik rám a keresett lányideálod, de nem baj, válasznak válasz.

Szóval túlságosan tökéletes. Útálom, ha valaki ennyire "tökéletes". Oké távolról nézve biztosan azt mondanám, hogy "azta, ez aztán valami. Sportoló, jó lelkű, vicces. Jóképű meg egy csomó ilyen jelző, amitől nyálat lehet csorgatni." De...ezek olyan tulajdonságok, amik igazából egy csomó másik emberre is ráillenek. :/

Meg mint mondtam nem vagyok az ideálod. Nem utasítom vissza se a cigit se a piát, bár bulikba nem járok haverokkal vagy családdal egy kis pia tökéletes beszélgetéshez.

De szerintem már megtaláltad a lányt akt kerestél, de ha nem akkor sok sikert, mert biztosan nem egyedül fogsz megöregedni. :)

2016. dec. 27. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!