Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek? 15/L
Figyelt kérdés
Nem merek élőben megszólítani senkit :( és nem is járok olyan helyeken. Internetre gondoltam, de társkesőkhöz még fiatal vagyok, milyen oldalt ajánlotok?2016. jún. 30. 18:48
11/16 anonim válasza:
Ne szólíts meg srácokat, de adj nekik jelet, mosolyogj rá, azt talán meg mered csinálni. És egyébként annyi lehetőség van... mindenhol ismerkedhetsz, ahol fiúk vannak. Az internetet nem javaslom, sohasem lehet tudni kivel beszélsz valójában.
12/16 anonim válasza:
Írj rá valki / kikre, biztos, hogy fogsz találni olyat, akivek el tudsz beszélgetni.. Utána ha 1 húron vagytok, adni fogja magát a dolog 😉😁
14/16 anonim válasza:
Pedig szerintem suli a legoptimálisabb. Meg ha már látásból ismered, akkor az már tök jó, mert akkor nagyjából úgy valamit tudhatsz a személyiségéről, hogy milyen stílusú ember, pl nagyhangú, határozott, szégyenlős, visszafogott, lázadozós; és akkor ha már élőben láttad , szerintem a személyiségével nem nagyon tudsz mellé lőni, mert a szemében látszik ,hogy milyen, meg ahogy jár, nagy, határozott , lendületes léptekkel, vagy milyen. Mert interneten szerintem még ne ismerkedjél. Ja és ezt a módszert még nem próbáltam, egyik barátnőd, vagy kettő is mehet , kísérjen oda a fiúhoz, aki neked tetszik - ezt, ha most még egyelőre nincs senki, nem kell erőltetni, szóval majd jön a szerelem, lecsap rád, nyugodtan kivárhatod, amíg eltalál ez az érzés, - na, szóval, kísérjen oda egy barátnőd olyan kicsit viccesre is veheti a formát, és akkor először félrehívjátok a srácot, hogy kicsit kiváljon az osztályából, hogy "szia, légyszi gyere/ tudsz jönni egy kicsit? " És akkor félrehúzódtok, és akkor barátnőd aszondja rád, hogy "Ő itt Xy a barátnőm, és nagyon jófej" ,Vagy valami ilyesmit, meg talán még rizsázhatna valamit, azt nem feltétlenül kell elmondani , hogy "És szeretne veled megismerkedni", mert ha félrehívjátok, egyből le fog jönni a srácnak, azután, ha már minden rendben van, akkor elindulhat a beszélgetés kettőtök között, a barátnőd pedig otthagyhat titeket; csak ehhez még mondjuk lehet, hogy kellenének témák, gondolom, a srác megkérdezné, hogy mi újság, erre pl talán tudni kéne mondani valamit, itt már talán azt is mondhatod, hogy helyesnek találod, és szeretnél vele megismerkedni; de mondjuk én nem tudom, nem szoktam ilyeneket csinálni, szóval nem vagyok jártas ilyen ismerkedős témákban. Csak egy ötlet, ami szerintem simán működhet a való életben is.
15/16 anonim válasza:
társ kereső oldalra ne menny szerintem.:D hogyha akarsz rám rámírhac.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!