Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lenne egy kerdesem, bovebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy kerdesem, bovebben lent?

Figyelt kérdés
Egyik este tarsasagban voltam egy lannyal, elvoltunk meg minden, a lanyt egyebkent meg nem lattam nem is ismertem, es elindult hazafele kb ez senkit nem erdekelt hogy egyedul indul haza hajnali fel2-kor en ezert utana mentem es elkisertem hazaig, kozben altalanos dolgokrol beszelgettunk, ismerkedtunk ugymond, amikor elerr haza elkoszontunk, megkoszonte hogy hogy elkisertem, mondtam hogy majd bejelolom facen, ez masnap meg is tortent, de nem jelolt vissza 1 napig, haverjaimmal voltam, szoba kerult ez az egesz es mondtak hogy nyugodtan irjak ra mert nem szokta nezni a facet csak a messengert, igy is tettem, amikor beszelgettem vele hazakiseres kozben tok kedves volt meg ilyenek, de amikor irtam azt mondta hogy tok gaz vagyok hogy nem jelol vissza egy napig en meg rairok ... Irtam hogy elnezest nem akarok tplakodo lenni caak kedves akartam lenni es ezert kisertem haza... Megint megkoszonte es azota nem irtam vissza neki, mert elegge szarul esett hogy kedves akarok lenni es en vagyok a gaz... Valakinek valami tanacsa hogy van e valami eselyem vagy egyaltalan nincs ? Ha van akkor mit tegyek ?
2016. jún. 20. 18:36
 1/4 likebike ***** válasza:
Szerintem felejtsd el az egészet.EGYES csajok a legkisebb dolgokon is berágnak,ez van.
2016. jún. 20. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te jobbat érdemelsz ennél a lánynál. :)
2016. jún. 20. 18:46
 3/4 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Úgy gondolom, hogy a lány lég éretlen még ahhoz, hogy ilyen kedves srácokat, mint Te vagy, értékelni tudjon. A leírt történetből az derül ki számomra, hogy elég fiatalok vagytok még ahhoz, hogy aggódnod kelljen ilyenek miatt. Természetesen ha nagyon szeretnéd, hogy összejöjjön akkor semmi esetre sem szeretnélek lebeszélni róla, viszont az én tapasztalataim szerint nem sok esélyed van. Fiatalabb lányok (23 alatt) inkább a bunkóbb, vagánykodós, nem törödök semmivel, leszarom a világot stílusú srácokhoz vonzódnak. Viszont egy lány se éri meg, hogy változtass a stílusodon. Persze finomítani lehet, szabad és néha kell is, de a lényeget ami miatt az vagy aki vagy, azt nem éri meg megváltoztatni. Másfelől sokkal tökösebbnek és férfiasabbnak látom ha nem facebookon keresztül próbálsz ismerkedni. Nyugodtan várhatsz egy hetet a következő buliig ahol ismét beszélgethettek és esetleg ott elhívhatod egy randin. Ezzel máris egy azonnali döntésre kényszeríted nem kel neked se egy hétig azon rágódni, hogy akkor most mi van...

Remélem tudtam segíteni, nem akarlak befolyásolni a döntés a kezedben van. sok sikert :)

[28/F]

2016. jún. 20. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Felejtsd el..
2016. jún. 20. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!