Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sracok, elhagynatok a baratnot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok, elhagynatok a baratnotoket ha latnatok hogy nagyon putrisan elnek?

Figyelt kérdés
szoval en szegyellek haza vinni sracot mert olyan szegenysegben elunk.ugyerzem nagyon zarkozotta tesz ez,mert tudom hogyha meg teccenek is neki, ha komolyabra fordulna es latna hol lakom,elmenne tolem a kedve...pedig kulsore teljesen jo vagyok,a ruhajim sem szakadtak,es apolt vagyok.csak hat ez a dolog nagyon elveszi az onbizalmamat.
2016. jún. 19. 17:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szó sincs róla ő arrol nem tehet :) Én fordítva tudnám elképzelni hogy a lány hagyja el a fiút emiatt.
2016. jún. 19. 18:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Amúgy most olvastam amit irtál..fogsz egy,seprűt..felmosót és feltakarítod a padlót vagy a csempét egy vizes rongyal a bútorokat..és kész..legalább a te szobád legyen tiszta :) Utcsó voltam:
2016. jún. 19. 18:07
 13/16 A kérdező kommentje:
haat az en szobam tiszta amenyire tolem telik...de azerr is is gaz :(
2016. jún. 19. 18:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezt fordítva tudnám elképzelni

Már bocs, de a nők anyagiasabbak mint a férfiak, minket nem érdekelnek nagyon az ilyenek :) (persze vannak kivételek)

Amúgy most konkrétan van egy srác akit oda akarsz vinni?

2016. jún. 19. 18:25
 15/16 A kérdező kommentje:

hatt szerintem meg nem anyagiasabbak.csak egy nonek nehezeb megelnie egyedul.de szerintem arol nem o tehet.

amugy most vaan igen,csak felek h nem fogok neki tecceni ha jobban megismer.meg mar 10 eves korom ota feltem mindig h majd mitszolnak ha meglatjak a hazunk...

2016. jún. 19. 18:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Én ezért nem hagynék el egy lányt.
2016. jún. 19. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!