Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normalis lanyt hol lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis lanyt hol lehet talalni? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Igazabol nemvagyok híve az ehez hasonlo kerdeseknek de tanacstalan vagyok es szeretnem feltenni ezt a kerdest.

Szoval van esetleg valami otletetek arra hogy normalis lanyt aki nem r*b*nc sz*zk*rv*, es szereti a masikat merre keressek? Marmint merre induljak? Igazabol enis azt vallom hogy ez majd jon magatol, csak kezdem nem birni az egyedulletet.... Raadasul itt a nyaris, es nemakarom hogy az egeszet a szobamban toltsem.

Amugy egy eleg normalis 15 eves srac vagyok aki szeretetre vagyik ennyi.

Koszonom a valaszokat, es kerlek ertelmes valaszokat adjatok.

2016. jún. 15. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hallod te sügér vagy!! Csak őrült lányok jöhetnek szóba!! Majd ha találsz egy bolondot, akkor tudni fogod, hogy miről beszélek :D

Normális lányokat ne keress nem normális helyeken!

Én pld első randira a lányt mindig a hús feldolgozó üzembe viszem :)

17F

2016. jún. 15. 12:33
 2/7 A kérdező kommentje:
A normalist nem a klasszikus ertelemben ertettem. Altalaban a kicsit furabb erdekesebb lanyok, mondig kedvesebbek es husegesebbek. A normalis alatt a nem sz*zku*** rib*** ra gondolok :)
2016. jún. 15. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok kb. :D

Csak lányban, kerülöm a páwákat, meg az ilyen divatmajmokat :D

És nem vagyok r*b*nc*s :D

14L

2016. jún. 15. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Engem szoktak furcsának találni, mert nem kifejezetten értenek meg...tehát mondhatom hogy a bonyolultnál is bonyolultabb nőszemély vagyok(mert hát szerintetek a nők bonyolultak:D)

Szóval én emiatt nem tetszem fiúknak... szoktam látni barátnőimet ha egy társaságban vagyunk, hogy milyen hamar lesznek felszabadultak (akár fiúkkal is), nekem viszont több időre van szükségem, hogy oldédni tudjak. Alapjáraton egyáltalán nem vagyok egy félénk lány, de ezt inkább azok tudják akik szánnak időt a megismerésemre, hiszen fontosnak tartom az első benyomást. Mindebből nekem az jön le, hogy nem sok olyan lány van már aki nem viselkedik úgy mint egy r*b*nc, már csak divatból is, hogy "bevágódjanak".

15/L

2016. jún. 15. 23:46
 5/7 anonim válasza:

Rám esetleg, rám írhatsz ha akarsz.

Mikor azt írtad hogy ez magától jön de itt a nyár a számból vetted ki a szót. És nem, nem vagyok a *-os szavak semelyikje.:)

2016. aug. 8. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Elég régen írta már ki ezt a kérdést, azóta már biztos talált, meg lehet ki is engedte a kezei közül...sok szerencsét ;)
2016. aug. 9. 13:54
 7/7 anonim válasza:
Én meg éppen normális fiút próbálok találni mert általában a mai fiúk azt hiszik hogy csak a ri***cok és a k****k körül forog a világ és egészalakos képet kérnek minél kevesebb ruhában meg stb....és ebből már elegem van és én szerintem már készen állok egy kapcsira meg hát már ideje is lenne és én egy fura csaj vagyok szerintem nem vagyok olyan ronda,lovagolok van 3daját lovam hülye poénjaim vannak és mindenki röhög kiv. A ri*****k mert azok azon röhögnek hogy azt mondják egy fiúnak hogy a te fajtád már rég kihalt te is halj ki. Szerintem a mai világ szánalmas.😕
2016. okt. 7. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!