Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnám meg az ideálom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnám meg az ideálom?

Figyelt kérdés

Még csak hasonló lánnyal sem találkoztam, mint az, akit legkönnyebben magam mellé tudnék képzelni:

-Elfogadó (elfogadja az elvont gondolkodásom, és próbálja megérteni, de legalább is nem elítélni azt)

-Törékeny (hogy mindig vigyáznom kelljen rá, és egyre többször tudjam bizonyítani, hogy számíthat rám)

-Egyedi (meg vannak a saját nézetei a világról, és nem ismeri el a társadalmi értékeket)

-Enyhén nihilizmus felé hajoljon (ez főként az őszinteség miatt, ne keltse azt a látszatot semmilyen ügyben, mintha érdekelné a dolog, mindig mondja ki, amit gondol)

-Legyen érdeklődő, nyitott (új nézetek felé, mindig egyre többet akarjon tudni, ismerje el a tudás hatalmát)

-Legyen teljesen megbízható ()

-Ne ítélkezzen ok nélkül, ne legyen kirekesztő (pl rasszizmus max csak előítélet szintjén legyen jelen)

-Legyen spontán (pl, ha reggel azzal a mondattal keltem, hogy "Készülj, megyünk strandra.", akkor benne legyen, persze, csak ha szeretné:D)

És egy kicsit kitérek a zenére: bármi, csak ne pop/mulatós zene legyen a kedvence. :D

A külső stílus nem számít, mert az emberek nagy része az öltözködéssel/külső megjelenéssel csak egy látszatot kelt, de nem sok mindent árul el a belső jellemzőkről, értékekről.

Igen, tudom, hogy sokat kérek... de még csak hasonló lányt sem találok a fent említettekhez, és lassan kezdem azt hinni, hogy nem is létezik.

17/F

2016. jún. 11. 17:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kergess ilyen ideálokat, mert csak erre koncentrálsz és ezt keresed mindenkiben (nem veszed észre a jó lehetőségeket)
2016. jún. 11. 19:29
 12/22 anonim ***** válasza:
#4 vagyok megint. :D Cica te vagy a lelki társam *-*
2016. jún. 11. 19:47
 13/22 A kérdező kommentje:
<3 :D Irány szobára. :DDD
2016. jún. 11. 20:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Szadista azért nem vagyok..annyira :DD
2016. jún. 11. 20:31
 15/22 A kérdező kommentje:
Az az "annyira" annyira megtetszett, hozzám jössz? :D
2016. jún. 11. 20:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát persze!!!!!!!!! Erre a pillanatra várok 16 éve!!! Olyan boldog vagyok!!!! :"DD
2016. jún. 11. 20:50
 17/22 A kérdező kommentje:
Mehet Death Metál esküvői zeneként? ^^
2016. jún. 11. 21:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Mehet :3 A nászéjszakánkon meg rock~ (nem kérdezem meg, hogy mehet-e, ezt én döntöm el :D)
2016. jún. 11. 21:04
 19/22 A kérdező kommentje:
Rendben, de mikor megvesszük a közös házat, akarok egy majmot háziállatként! ^^
2016. jún. 11. 21:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Jöhet, de nekem lesznek cicáim meg kutyáim, meg cápám, meg pingvinem, meg kaméleonom ^^
2016. jún. 11. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!