Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnám meg az ideálom?
Még csak hasonló lánnyal sem találkoztam, mint az, akit legkönnyebben magam mellé tudnék képzelni:
-Elfogadó (elfogadja az elvont gondolkodásom, és próbálja megérteni, de legalább is nem elítélni azt)
-Törékeny (hogy mindig vigyáznom kelljen rá, és egyre többször tudjam bizonyítani, hogy számíthat rám)
-Egyedi (meg vannak a saját nézetei a világról, és nem ismeri el a társadalmi értékeket)
-Enyhén nihilizmus felé hajoljon (ez főként az őszinteség miatt, ne keltse azt a látszatot semmilyen ügyben, mintha érdekelné a dolog, mindig mondja ki, amit gondol)
-Legyen érdeklődő, nyitott (új nézetek felé, mindig egyre többet akarjon tudni, ismerje el a tudás hatalmát)
-Legyen teljesen megbízható ()
-Ne ítélkezzen ok nélkül, ne legyen kirekesztő (pl rasszizmus max csak előítélet szintjén legyen jelen)
-Legyen spontán (pl, ha reggel azzal a mondattal keltem, hogy "Készülj, megyünk strandra.", akkor benne legyen, persze, csak ha szeretné:D)
És egy kicsit kitérek a zenére: bármi, csak ne pop/mulatós zene legyen a kedvence. :D
A külső stílus nem számít, mert az emberek nagy része az öltözködéssel/külső megjelenéssel csak egy látszatot kelt, de nem sok mindent árul el a belső jellemzőkről, értékekről.
Igen, tudom, hogy sokat kérek... de még csak hasonló lányt sem találok a fent említettekhez, és lassan kezdem azt hinni, hogy nem is létezik.
17/F
Ismerek egy ilyen lányt :O.. De ő az enyém! :).. És igen az elfogadó a legfontosabb, mert nekem nagyon extrém elvont gondolataim vannak :O Amúgy az ilyen lányok nem nagyon akarnak ismerkedni.. De ha egy olyan fiú belép az életébe, aki nagyon bejön neki, akkor van rá esély.. ESetleg cosplay-en? Ott sok aranyos és törékeny lány van *.*
17F
Lassan eljön a Conok ideje ^^ :D Gratulálok, és köszönöm ^^ :D
Amúgy gondot okozna, ha írnék egy privátot? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!