Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnám meg az ideálom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnám meg az ideálom?

Figyelt kérdés

Még csak hasonló lánnyal sem találkoztam, mint az, akit legkönnyebben magam mellé tudnék képzelni:

-Elfogadó (elfogadja az elvont gondolkodásom, és próbálja megérteni, de legalább is nem elítélni azt)

-Törékeny (hogy mindig vigyáznom kelljen rá, és egyre többször tudjam bizonyítani, hogy számíthat rám)

-Egyedi (meg vannak a saját nézetei a világról, és nem ismeri el a társadalmi értékeket)

-Enyhén nihilizmus felé hajoljon (ez főként az őszinteség miatt, ne keltse azt a látszatot semmilyen ügyben, mintha érdekelné a dolog, mindig mondja ki, amit gondol)

-Legyen érdeklődő, nyitott (új nézetek felé, mindig egyre többet akarjon tudni, ismerje el a tudás hatalmát)

-Legyen teljesen megbízható ()

-Ne ítélkezzen ok nélkül, ne legyen kirekesztő (pl rasszizmus max csak előítélet szintjén legyen jelen)

-Legyen spontán (pl, ha reggel azzal a mondattal keltem, hogy "Készülj, megyünk strandra.", akkor benne legyen, persze, csak ha szeretné:D)

És egy kicsit kitérek a zenére: bármi, csak ne pop/mulatós zene legyen a kedvence. :D

A külső stílus nem számít, mert az emberek nagy része az öltözködéssel/külső megjelenéssel csak egy látszatot kelt, de nem sok mindent árul el a belső jellemzőkről, értékekről.

Igen, tudom, hogy sokat kérek... de még csak hasonló lányt sem találok a fent említettekhez, és lassan kezdem azt hinni, hogy nem is létezik.

17/F

2016. jún. 11. 17:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek egy ilyen lányt :O.. De ő az enyém! :).. És igen az elfogadó a legfontosabb, mert nekem nagyon extrém elvont gondolataim vannak :O Amúgy az ilyen lányok nem nagyon akarnak ismerkedni.. De ha egy olyan fiú belép az életébe, aki nagyon bejön neki, akkor van rá esély.. ESetleg cosplay-en? Ott sok aranyos és törékeny lány van *.*

17F

2016. jún. 11. 17:04
 2/22 anonim válasza:
83%
Sajnos szinte lehetetlen.....
2016. jún. 11. 17:12
 3/22 A kérdező kommentje:

Lassan eljön a Conok ideje ^^ :D Gratulálok, és köszönöm ^^ :D

Amúgy gondot okozna, ha írnék egy privátot? :)

2016. jún. 11. 17:27
 4/22 anonim ***** válasza:
Ebből nálam csak a spontán nincs meg :D Meg nem nézik ki belőlem hogy törékeny típus vagyok..evvan, anyától örököltem a "szétverem a fejed ha a közelembe jössz" aurámat :"D Na de nem magam akarom reklámozni, csak gondoltam szólok hogy vannak még az elvárásaidhoz hasonló lányok :D 16/L
2016. jún. 11. 17:32
 5/22 A kérdező kommentje:
Csak nem nézik ki belőled, vagy nem is vagy az egyáltalán, meg miért van ez? Rocker/Metál stílus vagy mi az oka? :D Amúgy köszi, hogy adsz egy kis reményt ^^
2016. jún. 11. 17:43
 6/22 anonim ***** válasza:
49%
Nekem akarsz privit írni?? írj nyugodtan :D
2016. jún. 11. 17:58
 7/22 anonim ***** válasza:
#4 vagyok. Az vagyok csak nem nézik ki belőlem :D Vagy nem tudom, de általában elég fura véleményük van rólam az embereknek. Az öltözködésemen nem látszik hogy rocker vagyok, mégis szokták mondani, hogy csak elég rám nézni..hát ki tudja :D
2016. jún. 11. 18:03
 8/22 anonim ***** válasza:
Hát rám ezek a tulajdonságok tökéletes illenek, ami a legjobban megfogott és igaz rám a törékeny része. Viszont a Pop zenét imádom szóval bukta.
2016. jún. 11. 18:05
 9/22 A kérdező kommentje:
Ismerős. :D Nekem max a hosszú hajam utal rá, hogy az vagyok, de mégis első pillanattól kezdve Rockernek ítélnek középsuliba, bár nincs bajom vele, csak az, hogy kirekesztenek a nagymenő, istenkirály, mindenható páwák társaságából. :D :D :D (jk)
2016. jún. 11. 18:09
 10/22 A kérdező kommentje:
A pop zenének arra a részére értettem, mint Drake, Justin Beiber és a hasonló ...-k, akik az értelem nélküli számokat dobálják ki, amit a közönség nagylelkűen fogad, és ösztökéli őket rá, hogy még több ilyen szennyet jelenítsenek meg. :)
2016. jún. 11. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!