Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem bírom abba hagyni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírom abba hagyni?

Figyelt kérdés
Folyamatosan olyanokba szeretek bele,akikben nem kéne.Olyanokért küzdök akik ezt meg se érdemlik,mondanom se kell mindig én szívok a végén.Nem tudom miért nem tudok leszokni erről a tulajdonságomról,ragaszkodom a szeretteimhez képes vagyok,küzdeni személyekért hűséges vagyok egy ember mellett.Túlságosan,tudok szeretni még akkor is én vagyok magam alatt,hogyha nem is én bántottam meg a másikat hanem pont fordítva.Utálom ezt a tulajdonságomat,leakarok szokni róla mivel nekem nem a bunkó pasik jönnek be akik megvernek hanem a kedvesek aranyosak,az exeim is ilyenek voltak egészen addig amíg kimutatták a foguk fehérjét.Én nem tudom miért vonzóm a hülye embereket.Nem tudom,hogy javítsak az ember ismerő képességemen nem akarok folyamatosan,szenvedni bunkók miatt.Szerintetek mit csináljak?

2016. jún. 8. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor mar ketten vagyunk...
2016. jún. 8. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:
A küzdés nem a lányok feladata..... NE fuss a fiúk után, mert az még gáz is mellé..
2016. jún. 8. 22:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem a lányok feladata,mégse bírom valamiért abbahagyni.
2016. jún. 8. 22:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem találod önmagad egyensúlyát, így könnyen másokhoz ragaszkodsz feleslegesen.
2016. jún. 8. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért botlasz ilyenekbe, mert te loholsz utánuk.

Csak a bunkó, nagypofájú pasik várják el, hogy te kezdeményezz. Szóval te loholsz és ők meg nyilván, hogy belemennek, mert nem kell tenniük sokat. Hogy a fenébe ne ilyenekkel jönnél össze, ha mindent megadsz nekik, amire vágynak. Pont összeilletek.

Ha egy kicsit abbahagyod a loholást és hátradőlsz, magaddal foglalkozol és csak azt sugárzod magadból, hogy nyitott vagy, akkor mindjárt jönni fognak olyanok, akikbe egy kicsit több érzelem és intelligencia szorult.

2016. jún. 8. 23:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, még egy gondolat:

Hagyd, hogy a pasi kezdeményezzen. Ezzel ki tudod szűrni a hülyéket, mert ők nem küzdenének érted. A másik meg amit tehetsz, hogy lebuktasd őket, hogy érzelmekről kérdezgeted... Hogy érezte magát ekkor, meg akkor (pozitív-negatív egyaránt) és ha nem tud érzelmekről beszélni, máris kiderül, hogy ösztönlény.

2016. jún. 8. 23:59
 7/8 anonim válasza:
Sajnos nekem is van egy barátnőm aki bele nyúl a leg rsoszab dolgokba és ő is fut sőt még ő ólgya meg hogy talál kózzanak a pasival tudom hogy nem fog oda költőzni hozzá mivel tőbb családos apa és már tőbb szőr meg igérte neki hiába beszélek hogy ne csináljon húlyét magábol de hajthatatlan én már mint barát irtam le ha tudok tanácsot adni irj
2016. jún. 9. 11:02
 8/8 anonim válasza:

Hasonló a style, hát én úgy tudtam ebből vissza venni hogy értékeltem magamat elkezdtem magamat fókuszálni minden téren megelégedtem magammal majd gyüjtöttem egót is aztán így kevésbé vagyok ilyen ,,mindent csak a másikért''

Persze nem ez volt a természetem szal nehéz is volt de legalább most már tudom azt hogy hol a határ meg kinek mit érdemes adni/tenni

18f

2016. jún. 9. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!