Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírom abba hagyni?
Pont azért botlasz ilyenekbe, mert te loholsz utánuk.
Csak a bunkó, nagypofájú pasik várják el, hogy te kezdeményezz. Szóval te loholsz és ők meg nyilván, hogy belemennek, mert nem kell tenniük sokat. Hogy a fenébe ne ilyenekkel jönnél össze, ha mindent megadsz nekik, amire vágynak. Pont összeilletek.
Ha egy kicsit abbahagyod a loholást és hátradőlsz, magaddal foglalkozol és csak azt sugárzod magadból, hogy nyitott vagy, akkor mindjárt jönni fognak olyanok, akikbe egy kicsit több érzelem és intelligencia szorult.
Előző vagyok, még egy gondolat:
Hagyd, hogy a pasi kezdeményezzen. Ezzel ki tudod szűrni a hülyéket, mert ők nem küzdenének érted. A másik meg amit tehetsz, hogy lebuktasd őket, hogy érzelmekről kérdezgeted... Hogy érezte magát ekkor, meg akkor (pozitív-negatív egyaránt) és ha nem tud érzelmekről beszélni, máris kiderül, hogy ösztönlény.
Hasonló a style, hát én úgy tudtam ebből vissza venni hogy értékeltem magamat elkezdtem magamat fókuszálni minden téren megelégedtem magammal majd gyüjtöttem egót is aztán így kevésbé vagyok ilyen ,,mindent csak a másikért''
Persze nem ez volt a természetem szal nehéz is volt de legalább most már tudom azt hogy hol a határ meg kinek mit érdemes adni/tenni
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!