Lehetne ennél szarabb életem, miért nem bírom itt hagyni?
es mi a kerdes?
ide jarsz panaszkodni?
nem akarok a helyzeteden "rontani"(ha igaz) de szerezz barátokat, és menj orvoshoz mert ő tud segíteni az alakformalasban, ne rinyalj h nem megy, tegyél
Úgy döntöttem nem húzom föl magam.
A problémáidra szakorvost javaslok. A hisztire meg mondjuk nyugtatót. És igen természetesen sokkal nehezebb az életed mint a kis éhező afrikaiaknak. Hiszen te vagy a világ legrusnyább bénább szerencsétlenebb stb stb embere. Most komolyan hallottad már a mondást hogy segíts magadon Isten is megsegít? Azon kívül hogy kisírtál magadnak néhány kommentet és mind megtudtuk hogy milyen nehéz az életed elértél bármit is ezzel?
És ha az az alap kérdés hogy : miért nem bírom itt hagyni? azt mondanám hogy munkál benned az életösztön és te is tudod hogy lehetne jobb a helyzet ha előmásznál az önsajnálat mocsarából.
Hm..kedves kérdező.nem tudom azóta,hogy éled az életed,de nehezen hiszem,hogy te lennél a legrondább stb. Sok ismerősöm van aki nem szép külsőleg,mégis vannak barátai,jó arc és ezért sokan szeretik.Senki nem bántja,ha emellé párosul egy jó lélek is akkor bizony hamar találhatsz egy rendes lányt is. Itt a példa én. én lány vagyok,általános suliban azt mondták rám,hogy nagyon nagyon ronda vagyok,csúfoltak stb. Emiatt nagyon bezárkóztam,elkezdtem sportolni(nm voltam elhízva) ,mire középiskolás lettem olyan bomba alakom lett,amilyet kb az újságok címlapján lehet látni,kicsit odafigyeltem a megjelenésemre és mindenki nagyon szép lánynak tartott. A mai napig nehezemre esik ezt elfogadni,ha azt mondják szép vagyok,én ellenkezek,mert ugye más kép él bennem. És az a srác aki anno bántott a külsőmmel,meg sem ismert és rám nyomult!!!
Lett barátom nem is egy,de megbántam ,és én soha többet nem akarok egy fiút sem! hidd el,egy kapcsolat hátráltat,nyűg,főleg annak aki még tanul. 4 évig voltam egy fiúval aki aztán lelépett,miatta adtam fel millió álmom,most a nulláról kezdtem építeni magam új barátok stb. felsőoktatásban tanulok és nagyon sok barátom lett,nagyon jó közösség. Pedig kb egy éve öngyilkos akartam lenni,és ha belegondolok örülök,hogy nem tettem meg,ne tegyél kárt magadban! a rossz el fog múlni,minden mélypontot valami jó követ! olvass,tanulj,fejlődj! nézd meg mi nem jó a külsődben és azon alakíts . amúgy meg szteroid nem olcsó,de ha van rá pénzed,szerintem vágj bele,az ad egy jó alapot majd,nekem is volt olyan ismerősöm nagyon cingár volt,szteroiddal olyan teste lett,el sem hinnéd!!
és nem a külső minden!!! erre akkor fogsz rájönni amikor értelmes emberek közé kerülsz,ha buta vagy nem érsz vele semmit.a tudás hatalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!