Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek pasit?
te neked kell azért megdolgoznod, meg a párodnak, hogy a kapcsolat megmaradjon.
de akkor ezek szerint még nem vagy elég érett ahhoz, hogy normalis kapcsolatot létesíts.
18/ l
Jó tanács: Szerintem ne itt...
Majd találkozol még emberekkel bőven, fiatal vagy még.. Meg amúgy sem neked kellene szerintem keresned, hanem majd ha valakinek tetszel, és érdekled, az kimutatja, hogy érdeklődik, és lép feléd. Bár ez ugye egyre kevésbé működik, amilyen kis töketlenek tudnak lenni a "korodbeli" fiúk (most ezt úgy mondom, mint ha sokkal idősebb lennék..:d). Arra meg, hogy "hol keressek hozzám illő fiút?", csak te tudhatod a választ, illetve azok, akik személyesen ismernek, mert nem tudjuk, hogy te milyen személyiség vagy, tehát honnan tudhatnánk, hogy hozzád ki illik és ki nem...
20/F
7#
Ment a zöld pacsi igaza van.
De hogy érdemben hozzá szóljak én is.
Érdeklődési köreid, hobbid vagy ép céljaid (ha nincs sok akkor színesítsd még jobban a személyiséged)ezen a téren elindulhatsz. pll ja -itt- a neten. Rengeteg fórum és csoport van.
(pll én anime,gamer stb stb és sok embert megismerhetsz )20/f
Köszönöm, nagyon sokat segítettetek! :)
2. válaszolónak pedig annyit, hogy régebben tényleg nem voltam elég érett egy komolyabb kapcsolathoz, de mostmár nem így lenne! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!