Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátom?
Figyelt kérdés
Magányos csajszi vagyok,vágyom egy szerető társra.Nem vagyok,a legszebb tudom jól de sokak szerint csúnya se vagyok,kerek három éve lassan,hogy nincsen senkim.Tudom,hogy nem kéne rágörcsölnöm ennyire,de már annyira rossz egyedül lenni.Jó lenne a plüssök helyet,ölelgetni egy aranyos kedves srácot.Hozzábújni valakihez érezni,hogy fontos vagyok számára. Nyitott vagyok mindenre szívesen ismerkedtem de eddig még nem talált rám a nagy ő. Néha már úgy érzem,hogy feladom nekem nem lesz senkim.Az idősebb korosztály érdekel,a +20 évesek.(: Nincsenek nagy elvárásaim a fiúkkal,kapcsolatban. Csak már nagyon,unom az egyedül alvást.Tudom,hogy nem fogom itt megtalálni az igazit de aki szeretne az bátran írhat,ha gondolja senkivel,nem vagyok goromba minden kérdésre válaszolok.(: Tehát ha van valami kérdésetek,nyugodtan feltehetitek.2016. máj. 28. 22:03
2/5 anonim válasza:
Szóval 20 évvel idősebb palit akarsz?
Akkor soha.
5/5 anonim válasza:
de lesz pasid ki kell várni,én is siránkoznék hogy barátnőm sincs. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!