Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már a csajok mindig ezt kérdezik, van ilyen lány?
Ebbben a világban már mi számít normálisnak?
Én egy teljesen átlagos vagyok. Rengeteg "srác" hívott már el ransira. De mindig elutasítom őket. Felénk annyira egyformák már a srácok... mind pávafejű, aki azthiszi magáról, hogy milyen menők, kijárnak cigizni minden szünetben, ellógnak/nem mennek be órákra és sorolhatnám.
Sajnos engem mindig csak az ilyenek találnak meg. Ezért utasítom mindet vissza. Semmi különlegesség nincs bennük.
Most meg tudod minek nenevznek ez miatt? Grófnőnek/Hercegnőcskének/Kisasszonykának. Azért mert nekem nem kell ilyen utánzat.
A srácok a suliban olyan kényesek... már plázaguruk. Komolyan minden pénteken plázában vannak. Szombaton meg "buliban", ahol folyamatosan irogatnak az osztálycsoportba. Egyszerűen más szánalmasak.
És nincs egy rendes pasi se, aki nem pálcika lenne és nem pávahajú.
Szóval hidd el, nekem se fényes annyira ilyen szempontból az életem. De helyette a tanulásra koncentrálok és amúgy se lenne szabadidőm a randizgatásokra a nyelvvizsga meg az érettségire való felkészülés miatt.
Meg amúgy is ráérek még erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!