Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti hogyan viselkedtek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogyan viselkedtek egy srác közelében, aki tetszik?

Figyelt kérdés

Teljesen normálisan, vagy azért izgatottak lesztek? Tegyük fel, hogy még nem ismeritek egymást, csak szimplán meg-meg nézegetitek egymást. Ilyen esetekben nektek min jár az eszetek?:D És például ha a lánybandátokba vagytok, és úgy pillantod meg az illető srácot, akkor beszéltek valamit róla a barátnőiteknek, vagy nem?:D És ha nevettek mikor ő feltűnik, akkor miért?:D

Kicsit furán hangozhat ez, de kíváncsi vagyok..:D

2016. máj. 23. 15:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy múltkor lett volna alkalmam leszólítani, mivel egyfelé sétáltunk haza mindketten egyedül.. Csak bepánikoltam..:/ Mindenesetre köszönöm, nagyon jól esik a biztatás!:)
2016. máj. 23. 20:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Hey a fent írtak alapjàn szerintem tuti bejössz a lànynak. Legalàbbis én is rettentő hasonló helyzetben vagyok ès ahogy végig olvastam a lànyról írt sorokat momentàn mintha magamat làttam volna :-) Ha nem gond kérdezhetek egy két dolgot privàtban? Fiatalabb vagyok és mint írtam nagyon hasonló a helyzet, szívesen megkérdeznék egy sràcot Is viszont a sajàt haverjaimat nem akarom ilyennel zaklatni mer csak röhögés lesz a vége
2016. máj. 23. 20:57
 13/14 A kérdező kommentje:
nyugodtan írhatsz:D
2016. máj. 23. 20:58
 14/14 anonim válasza:
Isten tudja hogy, de konkrétan leírtad az én szituációmat (mármint hogy én lány vagyok és pont ezt csinálom) a szívás az, hogy emellett nem teljesen egy éve vagyok ebben a suliban és a lányokhoz is kb csak 1-2 hónapja beszélek (8 hónapja vagyok itt suliban) szóval gondolhatod. A tetejébe jön hogy cikinek érzem hogy angolul kell beszélnem 😂
2016. jún. 4. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!