Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mekkora probléma nektek ha egy fiú fiatalabbnak néz ki a koránál? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok,első blikkre olyan 16 nak szoktak nézni,és ez engem sokszor nagyon tud idegesiteni.
Főleg hogy a csapból is az folyik hogy a lányoknak az idősebb férfiak jönnek be ,és akkor ittvagyok én aki nemhogy nem idősebb,hanem még fiatalabbnak is tünik.
És én ezt hátránynak érzem a lányoknál.
Ti ezt hogy látjátok?
Lányoknak akár nég előny is lehet,mert sokan szeretik a cuki ,kislányos csajszikat,(köztük én is),de fiúknak szerintem kicseszés ebbe a korba ,tudom hogy késöbb elöny lesz ,de mikor leszek még 40 XD
Bocsiha hosszu lett.
2016. máj. 21. 19:59
1/9 anonim válasza:
20 év múlva majd hálát adsz, hogy fiatalabbnak nézel ki :P
2/9 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom,de jelen pillanatban hátrány alányoknál szerintem,és nem 20 év múlva akarok barátnőt :DD
2016. máj. 21. 20:05
3/9 anonim válasza:
Keress 16 éves lányokat barátnőnek, és akkor nem lesz baj :D XD
4/9 anonim válasza:
Hat en nagyon nem orulnek ha a barátom más lánnyal aludna egy ágyban.mert oké hogy nem tudsz hazamenni,de akkorse egy ágyban aludhatok.biztos meg tudtátok volna oldani hogy pl egyikotok a földön alszik.
5/9 anonim válasza:
Sztem ez hülyeség. Nem az a lényeg h idősebbnek nézzen ki, hanem h agyilag érettebb legyen.
6/9 A kérdező kommentje:
Nah majd kiderül :))
2016. máj. 21. 21:08
7/9 anonim válasza:
Nos,én is fiatalabbnak nézek ki,de pozitívnak kell lenni,és mindenben az előnyt látni^^ És ne aggódj,nem minden lánynak az idősebb pasik jönnek be:)
8/9 A kérdező kommentje:
Ennek örülök
2016. máj. 22. 01:35
9/9 anonim válasza:
Én 30 vagyok, és még mindig kérik az igazolványomat mindenhol (pedig nem is veszek semmi drogot, mert nem vagyok hülye). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!