Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kihaltak a normális férfiak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihaltak a normális férfiak?

Figyelt kérdés
A közelembe egy normális srácot se találok.Úgy érzem ebben a megyében ahol én lakok,nincsen egy normális se legalábbis én még nem találtam normálisat.Vagy ha igen az pedig foglalt volt. A többi pedig,messze lakik.Hajdú Bihar megyében nincsen egy normális,szingli fiú se?
2016. máj. 19. 21:27
1 2
 11/16 anonim válasza:

Attol függ, hogy mi számít normálisnak, ugye ez eléggé szubjektív. És igen, biztos, hogy vannak a környékeden is ,,normális" srácok.

Írok egy rövid példát is, mert így visszaolvasva eléggé érthetetlen:

Az én szememben pl. ez az idióta baseball reppersapka(meg nem mondom a nevét), seggig letolt gatya nem tartozik ebbe bele. Nem is bírom a közelségüket.

18/F

2016. máj. 20. 03:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért? Eddig voltak normális férfiak? Sry ezt nem hagyhattam ki :D a mostani fiatalok közt nemnagyon van mert mindegyik azt hiszi hogy attól lesz "jó csávó" ha bunkó és nem veszik észre hogy a kedves fiukért vannak oda a normálisabb lányok. Talán egy kicsivel idősebb korosztály már kevésbé lesz számodra gyerekes.
2016. máj. 20. 07:30
 13/16 anonim ***** válasza:

"Mostani korosztályban nem nagyon van"...

Úr isten ....

Képes vagy ilyet mondani :D

Én teljesen tisztelettudó,kedves,visszafogott vagyok,jól öltözök,normális szőke haj,kek szem.

Az én régi osztálytarsam teljesen rendes fiú és testes,helyes.

A másik régi is nagyon kedves,kocka,de jól néz ki és sok mindenhez ért és helyes.

A mostani sulim is tele van bunkóval,de ott ül egy csomó visszafogott és kedves fiú...

Sorolnám még hol találsz ilyen fiút,de úgysem hiszitek el hogy van.

2016. máj. 20. 18:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem haltunk ki csak már nem ránk van igény így a háttérbe szorultunk szépen lassan...
2016. máj. 20. 20:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Én a lányokkal vagyok így kedves kérdező, bármerre nézek, csak "p . csa" lányokat látok, sokszor egyébként szánakozom, h lenne egy szép lány, megnézem magamnak, aztán vagy meghallom, h beszél( szókincs, hangleejtés stb.) vagy csak szimplán a too much kategória vagy az öltözéke vagy a sminkje....

Magamat kedves, odafigyelő embernek tartom és az ismerőseim, barátaim is annak mondanak, néha már túlságosan is kedvesnek tartanak, de engem így neveltek, ne értsd félre nem vagyok tutyimutyi, de nem akarok bunkó, tolakodó embernek tűnni, de a legtöbb lánynak erre van szüksége, h észrevegyen egy srácot, ehhez vagytok szokva, ami nem a ti hibátok egyébként, na mindegy, ez a Hajdú-Bihar már csak egy ilyen hely, nem tudom máshol mi a helyzet.

20/F a Hajdúságból :D

2016. máj. 20. 23:54
 16/16 anonim ***** válasza:

De miért nem úgy írjátok ki a kérdést, hogy helyes normális férfiak miért nincsenek, így lenne jól. Ha iskolába jársz pl. ott is legalább annyi normális fiú van mint nem, csak nem az a kategória aki tetszik nektek.

Megvan az a néhány srác aki minden csajnak tetszik a tobbiek meg mintha nem is léteznének... Aztán meg ha az a néhány bunkó/beképzelt akkor máris rohantok ilyen kérdéseket írni.

2016. máj. 21. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!