Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kihaltak a normális férfiak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihaltak a normális férfiak?

Figyelt kérdés
A közelembe egy normális srácot se találok.Úgy érzem ebben a megyében ahol én lakok,nincsen egy normális se legalábbis én még nem találtam normálisat.Vagy ha igen az pedig foglalt volt. A többi pedig,messze lakik.Hajdú Bihar megyében nincsen egy normális,szingli fiú se?
2016. máj. 19. 21:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
a tinik nem férfiak
2016. máj. 19. 21:31
 2/16 anonim ***** válasza:
Én azzal érdekes magamnak párt nem találtam. Szóval, lányok annyi van körülöttetek, de ti mindig a bunkók után futtok.
2016. máj. 19. 21:31
 3/16 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a tinik nem férfiak rosszul írtam amire észrevettem akkor már elküldtem de nem is ezt a kérdés.
2016. máj. 19. 21:32
 4/16 anonim ***** válasza:
hát én teljesen normálisnak tartom magam és a környezetem is igy nyilatkozik :D de Budapesten élek :/ ami annyira nincs messze de a feltételednek nem felel meg :/ 17/F
2016. máj. 19. 21:33
 5/16 anonim ***** válasza:

Semmi konkrétat nem írtál csak rage-elsz.

Mi a normális?

2016. máj. 19. 21:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Veszprém megyében sem jobb a helyzet, sorstársak vagyunk :D
2016. máj. 19. 21:47
 7/16 anonim ***** válasza:
Én szerintem elég normális vagyok. De meguntam a folyamatos visszautasításokat, meg egy hatalmas pofára esést. Emiatt nem ismerkedem senkivel sem. 20/f
2016. máj. 19. 22:18
 8/16 anonim ***** válasza:

Én normális, ragaszkodó és hűséges vagyok.

Talán az a baj, hogy nem a páwa, swag-yolo cukilánykák, bocsi fiúcskák után kellene sírni.

...és akkor talán fogsz találni

2016. máj. 19. 23:53
 9/16 anonim ***** válasza:
Olyan vicces ahogy felváltva teszik fel ezt a kérdést fiúk és lányok. Néha olyankor talál rá az emberre a szerelem amikor nem is gondolná/keresné.
2016. máj. 19. 23:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Én normálisnak tartom magam és debreceni vagyok. Szerintem csak nem jó helyen kerested őket. :)
2016. máj. 20. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!