Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Otthonülős, nem ismerkedôs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthonülős, nem ismerkedôs fiúként hogy lehetne barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem volt még barátnőm...Az nekem valami nagy álom.

Nem szoktam sehova eljárkálni.

Reggel elmegyek iskolába, utána haza és a legközelebbi "izgalmas" tevékenységem az hogy másnap megint iskolába megyek.

Ja meg sportolni jároo egyedül,de ott sem találkozom senkivel.

Nem vagyok,kocka.. vagyis régen az voltam mert egész nap játszottam,de ez már 2 éve volt.

Azóta 2 éve rendszeresen sportolok és 2 havonta 1x ülök le. (Ha megint rá akarok függeni

tudatosan kitörlöm.)

Nemhogy csókom nem volt ,de még puszit sem kaptam.

Pedig már helyesebb vagyok mint régen..csak soha nem szoktam lányokkal beszélgetni...bár fiúkkal sem és ismerkedni sem szoktam.

Így hogy lehet barátnőm?

Nagyon szeretnék,de nem sok esélyt látok rá.

17 éves vagyok.

2016. máj. 18. 08:14
 1/10 anonim válasza:
Hát így sehogy. Menj oda a csajokhoz a suliban.
2016. máj. 18. 08:15
 2/10 A kérdező kommentje:

Unszimpatikus mindegyik...

Van pár aranyos aki tetszik ,de nekik meg úgysem tetszenék.

2016. máj. 18. 09:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Öm..nem vagyok az internetes ismerkedés híve, szóval nem is szoktam ajánlani, de talán megpróbálkozhatnál vele. Van pár ismerősöm akik játékokon keresztűl találkoztak tök jófej emberekkel. Vagy próbálj a suliban barátkozni. Nincs valaki akivel szoktál haverkodni? 16/L
2016. máj. 18. 09:23
 4/10 anonim ***** válasza:

Így sehogy. Ebbe a hibába csúsztam én is, de nem tudok kitörni belőe,ugyanis szociális fóbiába csúszott át. annyira elszoktam a társasági élettől,hogy most már hatalmas terhet jelent emberek közé menni. És ez idővel egyre rosszabb. Ne várd meg hogy ide juss ez egy nagyon szemét ördögi kör.

Mozdulj ki amikor csal teheted, és ne is feltétlen csajozási célból először haverkodj/ismerkedj.

2016. máj. 18. 09:26
 5/10 anonim ***** válasza:

"Van pár aranyos aki tetszik ,de nekik meg úgysem tetszenék."

Ezt ők mondták, vagy magadnak teszed nehezebbé a csajozást azzal, hogy lemondasz magadról az ő nevükben?

Mi tart otthon? Járj szakkörre, társaságban, különben megint csak magad záród ki a világból.

2016. máj. 18. 10:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok. De én beletörődtem, hogy nekem nem lesz barátnőm. Nincs is rá szükségem már. :)
2016. máj. 18. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Én se vagyok azaz ismerkedős fajta, nem is járok el sok helyre, de attól még van egy minimális igényem a társaságra. Szerintem nincs probléma a netes ismerkedéssel, nem kell görcsösen kapcsolatot keresni, de szerintem nyugodtan kezdj el beszélgetni lányokkal és ha nem is lesz szerelem, attól még jó barátságok születhetnek. /L
2016. máj. 18. 10:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Iskolában tudsz akkor ismerkedni.

Az hülyeség, hogy úgyse tetszenél nekik.

Nekem is volt olyan, hogy valaki elmondta, hogy xy-nak tetszem, de sose próbálkozott nálam, mert nem gondoltam, hogy nekem tetszene. Pedig tetszett volna! :)

Sport mi? Csak egyedül lehet csinálni?

2016. máj. 18. 10:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj hogy görcsösen keresel barátnőt. Hidd el amikor a legkevésbé akkor fogsz számítani rá akkor fog rád találni a szerelem:) Ismerkedésnél vagy szimplán a neked tetsző lánynál ne úgy indíts hogy leendő barátnődként nézel a lányra hanem csak elbeszélgettek ha jól érzed magad vele több is lehet a dologból de ha nem nincs meg az összhang akkor csak egy próbálkozás volt:) Természetesen lehet neked is barátnőd na:)) Ezt általánosságban tudom mondani hiszen nem ismerlek de privátban ha rám írsz próbálok még tanácsot adni neked lány szemmel :) 19/L
2016. máj. 18. 11:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Nekem van 1 barátom,akinek a bátyja ilyen,csak 23 éves. Nincs élete,4 éve a legjobb barátom az öccse,3 hetente járok hozzájuk,mindig otthon van és még nem láttam soha,azt sem tudom hogy néz ki. (Nővel semmilyen dolga nem volt még.)

Az öccse sem egy szépség,ő is kocka volt nagyon sokáig. Majd egy osztályba kerültünk,és nehezen,de összehaverkodtunk. 1-2x rá tudtam venni,hogy jöjjön el 1 buliba,és rákapott a dologra. (Pedig előtte mondta,hogy nem az ő világa,meg,hogy csúnya,semmi esélye nincs.) Elkezdte érdekelni a külseje,megborotválkozott,levágatta a göndör haját,már egész jól öltözködik,parfümöt használ,elkezdett kondizni,és hoppá,lett barátnője.

Én is így voltam,ahogy te kb pont 17 éves koromig. Akkor ráálltunk arra a barátaimmal,hogy péntek este bejártunk a belvárosba,és kicsit sörözünk,nézünk 1 meccset,beszélgetünk stb. Aztán hívtunk lány ismerősöket is (évfolyamból,osztályból). Ott találkoztam egy barátom osztálytársával,akihez alig mertem hozzászólni,pedig láttam,hogy néz. Szépen erőt vettem magamon,és elkezdtünk beszélgetni. Aznap este smároltunk,és 1 héttel később összejöttünk. Csak 3 hónapig voltunk együtt,de le is feküdtünk stb. Ezek után megjött az önbizalmam,minden hétvégén bejártam (volt vagy 3-4 társaságom),és szinte 3 hetente ismerkedtem meg új csajjal,akivel ha nem is jöttem össze,de még aznap este elflörtölgettünk,beszélgettünk,smároltunk is esetleg.

Szóval akkor így hirtelen a semmiből megtört a jég,és azóta nincs megállás :D (Ez 2 éve volt,most 19 vagyok,és már van 1 fél éves kapcsolatom most.)

Persze,segítség volt,hogy egy olyan vidéki nagyvárosban élünk,ahol azért vannak szórakozóhelyek,bárok,és van is éjszakai élet,és már a 15 évesek is bejárnak :D

Vidéki,falusi környezetben persze nehezebb a helyzet,de valahogy,valahol kezdj el ismerkedni,mert így sehogy.

2016. máj. 18. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!