Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazán jövök be a lányoknak?
Egy 18 éves srác vagyok, barna haj, kék szem, 66kg és 183 cm, vékony de sportos testalkatú.
Arcra van aki szerint helyes, jóképű az utcán is meg-megnéznek, akiket nem ismerek de ennyiben ki is merül az egész. Abszolút nem vagyok kezdeményező senkinél, bulikba nem járok és néhány osztálytársam szerint is hideg, kicsit távolságtartó vagyok, mások nem is beszélgetnek velem csak úgy barátokon kívül, így lányokkal sem szoktam. Az önbizalmam sem áll valami jól, az iskolába a lányokat akiket minden nap látok levegőnek néznek. Nem tudom, hogy emiatt mert ilyennek tűnök vagy mert nem tetszem nekik, magamat is most már egyre inkább ilyennek látom és csúnyának.
Menj el bulizni, fesztiválozni! Ott sok új embert megismerhetsz, alapból sokkal könnyebben mint máshol, mert mindenki közvetlen és fel van oldva. Egy kis alkohollal a gátlásaidat is ledöntheted. Én is voltam nagyon gátlásos, hasonlóan aszociális, aztán valahogy ez fokozatosan kihalt belőlem, habár barátnőm még nekem sem volt, csak kavartam sok lánnyal (habár igazából kapcsolatra vágyom).
Szocializálódj, ismerj meg új embereket - anélkül sehogy sem fog menni. ;) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!