Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönnek egy "nyomi" csaj?
Hát ami azt illeti, nekem inkább azok a nyomik, akik bulizni járnak, de csak mert mást nem tudnak csinálni.. Az a "nyomi" aki azért jár bulizni, mert csak így tud érvényesülni a társadalomba.. Aki csak attól érzi valakinek magát.. Ismerek egy csomó ilyet, hogy amúgy szinte életképtelen de mindig eljár bulizni, oldja a gátlásokat, és aztán 2 napig nagy az arca(vagy legalábbis magabiztosabb a szokásosnál), után újra visszahúzódik, és gyakorlatilag semmihez nem ért..
Jól teszed hogy olvasol, fejleszted magad, okosodsz, és jobban el is foglalod magad, mint sokan mások..
Nem vagyok buli ellenes, én is voltam már olyan részeg, hogy másnap reggel csomó mindent megbántam, de azért mégis bennem volt az a "rohadt jó" érzés, viszont nem ebből áll az életem.. És sajnálom azokat akiknek igen, és sajnálom, hogy ez nekik akkora érték, hogy lenéznek másokat, ha ezt nem csinálják.. Nagyon sajnálatos..
Neked viszont annyit, hogy fel a fejjel, nagyon szerethető, értékes csajszi vagy!:)
Sokan nem is azért mennek el bulizni mert kedvük van hozzá, hanem mert ez a divat, és ettől érzik magukat menőnek..:D Aztán egy 4-5 év múlva rájönnek, hogy mennyi időt és pénzt vesztegettek el, illetve hogy teljesen életképtelenek..
Bocsi hogy elkanyarodtam, csak ez a téma engem is érdekelt:)
További szép napot kérdező!
Nézd, ha kinyitnám az ajtót előtted, biztos bejönnél. :D
Igen, szeretem a könyvmolyokat, de már vén róka vagyok hozzád. 28F :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!