Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönnek egy "nyomi" csaj?
Figyelt kérdés
A nyomi szót arra értem,hogy mások folyamatosan nyominak hívnak,mivel nem járok el bulizni,bagózni se bagóztam még sosem.Hanem inkább otthon maradok,és órák hosszat olvasgatok,emiatt sokan nyominak tartanak.Valahogy nem vonz a buli,sokkal inkább az ágyamba olvasgatok,és ezért sok bántást kapok. (Máshogy kapcsolódom ki,eljárok otthonról olvasás mellet.) Nem értik sokan,hogy lehet otthon maradni, hétvégén buli helyett.Nektek bejönne egy ilyen,lány?2016. máj. 15. 18:23
2/17 anonim válasza:
Igen bejönne :D Felolvashatnál nekem :D Viccen kívül, inkább maradok otthon veled, minthogy eljárjak szórakozni :D DE itt valami áll a hátérben? :/ Önbizalmad sajnos nincs, mert kiírtad a kérdést :/ Nagyon sajnálom, remélem, hogy rátalálsz arra, akit keresel :D. Amúgy nem vagy nyomi :D Szeretem, ha valakivel lehet miről beszélni :D
17F
3/17 anonim válasza:
Gyerekkoromban én is naponta több órát olvastam, és így megtanultam értelmes, nyelvtanilag helyes mondatokat összerakni. Hogy lehet az, hogy neked ez nem sikerült?
5/17 anonim válasza:
olyan vagy mint én! pacsi:D 16L
6/17 anonim válasza:
nem tudom miféle debil generáció ez de épp hogy te vagy a normális nem mész a többi birka után! nálam ez nagyon bejövős hogy nem vagy olyan mint a többi
7/17 anonim válasza:
Nekem nem, mert az ilyen csajok általában rondák is, esetleg még túlsúlyosak, pont amiatt, mert csak otthon ülnek egész nap. Emellett nagyon unalmas is lesz a kapcsolat ha sehova nem akarsz kimozdulni. De ha neked se fontos a külső, akkor biztos találsz majd magadnak valakit, itt előttem is volt már pár srác akinek bejönnek az általad leírt "nyomi" csajok.
8/17 A kérdező kommentje:
Kiszoktam járni mozdulni de nem buliba.Lehet nem vagyok a legszebb de nem is vagyok ronda(mások szerint).Túlsúlyos pedig nem vagyok,mivel eljárok otthonról és edzek is otthon.De elfogadom,a válaszodat.(:
2016. máj. 15. 18:45
10/17 anonim válasza:
Én lányként írok. Téged nem azért tartanak nyominak,mert könyvet olvasol,hanem mert nem jársz bulizni. Csinálhatnál te bármit jó dolgot a szabadidődben,ha nem bulizol,nyomi vagy,ezt én is tapasztalom. Én ettől függetlenül már hozzászoktam a dologhoz.A szabadidőmben nagyon sok mindent csinálok,csak nem bulizom,ennyi :) Én igaz,hogy ronda vagyok és kövér,de ettől függetlenül ez nem minden esetben igaz!!! Nagy valószínűséggel,ha szombatonként eljárnék táncolni meg iszogatni,nem lenne szebb az arcom,sőt,vékonyabb sem lennék tőle,szóval ez hülyeség!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!