Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen ronda lennék?

Figyelt kérdés
Egy 19 éves srác vagyok, akinek nem volt még eddig semmilyen párkapcsolata.. Internetes távkapcsolataim voltak, de találkozás után mindig elutasítottak, illetve letiltottak az adott oldalon mint mostanság.. Rengeteg társkeresőn fent vagyok, de a lányok szóba sem állnak velem, pedig normálisan írok rájuk.. Nincsenek nagy igényeim.. Átlagos lányoknál próbálkoztam/próbálkozok, de már lassan kezdem feladni.. Nemrég megismerkedtem egy lánnyal, akivel egy városban lakok. Minden jól ment, egész nap beszélgettünt, de találkozás után letiltott minden "OK" nélkül, pedig nem mondtam neki semmi rosszat.. De volt már olyan is, hogy facen bejelölt 1-2 lány, akik rám írtak, hogy tetszem nekik és, hogy ismerkednének, de kiderült, hogy csak szórakoztak velem.. Ugyanis a barátját rám írt azzal a szöveggel, hogy zaklatom a barátnőjét és, hogy hagyjam békén... Aztán a lány még azt írta, hogy, hogyan is gondolhattam azt, hogy ő járna velem.. Meg elhordott mindennek, ami nagyon rosszul esett... A legrosszabb, hogy nem ez volt az első.. Kezdek depressziós lenni ez miatt.. A szépséghibám az, hogy kisfiús arcom van és a füleim elállnak.. A nagy göndör frizurámmal takarom.. Legszívesebben megműttetném, de az anyagiak miatt nem lehetséges.. Magamról még annyit, hogy 175 cm magas vagyok és vékony, de igyekszem hízni, csak nehezen megy.. Előre is elnézést kérek a hibákért telefonról írok.. 19/F (Júliusban leszek 20..)

2016. máj. 14. 11:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
17/l ez lemaradt
2016. júl. 17. 16:45
 32/36 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz nyugodtan:)
2016. júl. 17. 21:01
 33/36 anonim ***** válasza:
Küldheted a képet. Én olyan lány vagyok, aki soha nem külsőről ítél, ezért el tudom mondani neked a probléma okát, ha akarod.
2016. aug. 6. 14:10
 34/36 anonim ***** válasza:
Lehet még képet kérni? :D
2016. aug. 6. 14:22
 35/36 anonim válasza:
Én kíváncsi lennék. Kérhetek képet?:D
2017. jan. 2. 22:35
 36/36 anonim ***** válasza:
Ha kúldesz kepet megmondom
2017. okt. 8. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!