Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen ronda lennék?
Nekem is kuldhetsz kepez,vissza fogok irni:)
15/L
Nekem is küldhetsz ha gondolod, visszaírok:)
16/l
Egy képnek én is örülnék
Amit látatlanban is le tudok rólad írni az az, hogy sugárzik rólad az önbizalomhiány. Minden egyes találkozás előtt tudatosítsd magadban, hogy "Jó pasi vagyok. Na nézzük azt a szerencsés illetőt.". Tapasztalataim szerint egy randi előtt az egódnak az egekben kell lennie, mert főleg ha alapból nincs önbizalmad az a bátorság jelentős része elszelel, viszont még marad pont elegendő. Idővel pedig kialakul egy egészséges önbizalmad az illető társaságában. A hosszú göndör haj király, viszont lehet egy modernebb frizura sokat dobhat. Ruházkodás területén kerüld a feliratos, mintás cuccokat. Ing, szűktett farmer és ha beköszönt az ősz akkor utcára egy zakó, amit szigorúan ne gombolj be. A cipő talán az egyik legmeghatározóbb ruhadarab, késő ősz-tél-koratavasz időszakban egy elegáns barna bőrcipőt tudnék ajánlani. Nyárra slip-on shoes, szűk fazonú rövidnadrág+egyszínű gallérospólók, feltűrt (nem rövid ujjú!) ingek, egyszerűbb pólók (kerüld a túlzottan mintás, túl sok feliratosakat, fehér és világosszürke alapúakat keress enyhe felirattal)
Szia!
Küldhetsz nekem is képet, segítek, hogy min tudnál változtatni :) Szerintem biztos nem kell semmilyen műtét...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!