Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen lányként van esélyem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lányként van esélyem a fiúknál?

Figyelt kérdés
Nagyon félénk vagyok,ha valakinek a szemébe kell nézni akkor elpirulok csöndesen elmondom az érzéseimet.Látszik ,rajtam ha ideges,vagyok tördelem a kezemet.Ragaszkodó típus vagyok,szégyellős, persze ha megszokom a környezetemet akkor megnyílok,az emberek felé.Megmerném puszilni,illetve ölelgetni vagy éppen,megfogni a kezét a fiúnak,elpirulva.Nagyon tudok szeretni,egy ember mellet kitartok a végsőkig hosszú párkapcsolatok híve vagyok.Ha kell megküzdök, a szeretetfiúért.Nem szeretek a középpontban lenni,inkább meghúzódok a sarokban.

2016. máj. 9. 21:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálam lenne!:)
2016. máj. 9. 22:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem
2016. máj. 10. 07:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Ebből senki se tudná levenni, hogy bejönnél-e neki. Önbizalomhiányos vagy, meg egy kicsit félénk, és akkor mivan ? Van olyan fiú, aki a kisebb, hozzád hasonló lányokat szereti, mint én, mert a legtöbb férfiből (itt nem a páwa kisfiúkról beszélek), előtör ilyenkor a férfi ösztön, hogy meg kell védenie a párját. Mellesleg legtöbbször az ilyen lányokkal jó kapcsolatban lenni, mivel nem csalod meg a társad, nem játszod mások előtt a fejed és beszéled ki ect... Nehezebb ebben a korban neked az ismerkedés, főleg ha nincsen mellé szép arcod, lehet álszenteskedni, hogy "én csak a belsőt nézem, meg az az első", de nyilván olyannal nem állok össze, akihez nem vonzódok testileg. Mindenkinek van esélye mindenkinél, csupán fel kell mérni a másik igényeit. Nekem pl nincsen valami húdeszép arcom, de emellett sportos és izmos testalkatom van, azaz belövöm, hogy kb középpályás lányt kell keresnem, aki érdeklődik a sportok iránt. Ha találok párat, akkor elkezdek ismerkedni velük, szűkítem a kört, szeressen olvasni. Így tovább amíg meg nem találom a számomra megfelelőt, tedd te is így :)
2016. máj. 10. 10:29
 14/17 anonim válasza:

Hála a Jó Égnek, hogy még vannak ilyen lányok.

Ki ne halj idő előtt, végre egy olyan tini, akinek bújik egyből ágyba a másikkal, ez a ritkaság! Teljesen el vagyok szörnyedve attól, amiket hallok-olvasok mostanában a tizenévesekről (gondolom, tini vagy?)

Kincs vagy, ezt tudatosítsd!

Ezt a mondatot nagyon tartsd magad előtt, mert nagyon igaz, ne térj le az általad járt útról:

"MINDEN EMBER ANNYIT ÉR CSAK, MIRE BECSÜLI MAGÁT.

NE ADD MAGAD EGY VILÁGÉRT, S TÖBBET ÉRSZ, MINT A VILÁG."

2016. máj. 10. 10:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi a keresztneved? Ismeros a stilusod :D
2016. máj. 10. 15:12
 16/17 anonim ***** válasza:
a kerdezonek :P
2016. máj. 10. 15:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálam nyerő lennél.
2016. máj. 11. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!