Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér lányként van esélyem a fiúknál?
Figyelt kérdés
Sajnos egy gyógykezelés miatt felszedtem majdnem 40kg-t így 104kg vagyok és 170cm magas lány 19éves. Van esélyem így a fiúknál?2016. máj. 8. 14:32
1/12 anonim válasza:
10 ev mulva a maradekbol valogathatsz majd.
2/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Igen, szerintem van esélyed:) kapcsolatban nem a külsőségek számítanak :) aki szereti a belsődet hidd el szeretni fogja a külsődet is!
3/12 anonim válasza:
Láttam már rosszabbat is teljesen jól szituált férfival. Nő vagy, ezerszer könnyebb a dolgod párkeresésben minden téren, mint az ellenkező nemnek.
5/12 anonim válasza:
volt 100 kilós barátnőm és imádtam minden domborulatával együtt (ő is olyan magas lehetett mint te)
amúgy mennyire arányosan oszlik el rajtad?
6/12 theweeknd válasza:
Ezt tanuljátok már meg, attól mert valaki kövér még lehet vonzó.
8/12 anonim válasza:
Szerintem van esélyed a fiúknál. Mesélsz egy kicsit magadról? Írhatsz priviben is. 24/F
9/12 anonim válasza:
Én pl ismerek egy jópasit akinek duci lány a barátnője.
10/12 anonim válasza:
Én nagyon kedvelem az ilyen lányokat! Mármint aki finom, puha párnás, egyszóval van rajta mit fogni. És szörnyűnek találom a lefogyott 40kg-s lányokat, bár sajnos legtöbbször ilyenek akarnak ismerkedni velem. :(
(Ha akarsz rámírhatsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!