Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek az onbizalomhiány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az onbizalomhiány ellen?

Figyelt kérdés
Félek a lányoktól és egyszerűen leblokkolok ha a kozelemben van egy nekem tetsző csaj és ez szerintem érződik rajtam így pedig nem is lehet barátnőm. Gondoltam majd kinovom de már 18-at is betoltottem, úgyhogy már nem fogom.

2016. ápr. 28. 19:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Godolkodtam mar én is a pszichologuson mert úgy érzem az egész fiatalságom így fog eltelni. Az új közegrol meg annyit, hogy mióta ezzel küszködők mar többször kerültem új helyekre de megis olyankor mintha nem is én lennék. Annyira rossznak érzem magam ráadásul, hogy nem is tartom magam méltónak, hogy szeressen egy lány mert úgyis talál nálam jobbat
2016. ápr. 28. 21:32
 12/14 anonim ***** válasza:
1# Még fiatal vagy, lesz pár csalódás az életben, minden téren, nem csak nőkkel kapcsolatban, és mindegyikkel meg kell küzdeni. De tisztában vagy a problémával, hiszen írtál erre a fórumra is. Nem valószínű, hogy itt születik megoldás. Akkor irány a szakember. Kár lenne, ha még éveid mennének rá erre a bizonytalanságra.
2016. ápr. 28. 21:41
 13/14 csingilingg84 ***** válasza:

Nekem is rengeteg sérelmem volt, de mégis találtam valamit ami segített. Rájöttem, hogy egész életemben leszartam az öltözködést (tejóég még mindig elszörnyedek mennyire...), aztán jött az Isteni szikra, és elkezdtem próbálkozni; hogy mi áll jól, mi nem, mindenfélét felpróbáltam stb. Egy idő után kialakult minden, aztán egyre többször kaptam pozitív visszajelzéseket, de önmagában már az is önbizalmat adott, hogy én jól éreztem magamat abban, amit viseltem, jobb lett a közérzetem, és ezt mások is észre vették.

Te is találd meg azt, amitől nőhet az önbizalmad! És sose add fel!

Sok szerencsét!:D

18L

2016. ápr. 29. 08:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Mindent megtaláltam amitől nőhet az önbizalom, hobbi, sport stb. De megis minden maradt. Itthon mindig eltervezem, hogy ezentúl másképp lesz minden, jól nézek ki aztán ha kiteszem a lábam az utcára es jön egy lány velem szembe es ram néz egyből azt gondolom a tekintetebol, hogy csúnya, pocsék egy senki, úgy látom nem menő. Es ezek a bebeszélt szövegek teljesen lehúznak így nem tudok ismerkedni meg csajozni mint más.
2016. júl. 23. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!