Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus létemre nem találok egy normális lányt sem, MIÉRT?
Én se találtam sehol senkit. Akitől megkérdeztem, hogy leszbikus-e vagy biszex, azt felelte, hogy nem. Szóval kicsit felhagytam a kereséssel.
írj nekem, kedvesem.
21/L
"nemi beállítottságom"
szexuális orientációnak
hívják azt hogy melyik
nemhez vonzódsz. Látszik hogy tini
kategória vagy
Latom nem fogtad fel ezeket a mondatokat. Nem is arrol beszelek amit magyarazol. Hanem hogy kevered a fogalmakat mert
nemi beallitottsag = fiu / lany vagy
szexualis orientacio = leszbikus / hetero / biszex vagy
Senki nem arrol beszel hogy dontes kerdese, en se vagyok hetero, tudom hogy van
En is hasonlo helyzetben vagyok irj ha gondolod!
16/LL
A társkeresők nem a komoly kapcsolatokról híresek,egyikse kb:D nem meglepő. Elèg nehèz pláne ha más identitású vagy.. Rendes heteró embernek is nehezère olyat találni aki becsülendő is.:'D Barátság terèn nemigen fellelhető,nm mèg kapcsolatban. Szerintem èlőbe próbálkozz,meg nem olyan hamis ès semmitmondó. Mindenesetre ennyire ne görcsölj rá,mert nincs sok èrtelme. Ès annál jobban nm fog összejönni:)
Bár átèrzem.
23/L
Hát igen, ez a mai világban így van. Én 19 vagyok, de közel a 20hoz. Ma egy hete szakítottunk a barátnőmmel, szóval én is a szinglik boldogtalan életét élem. Én leszbikus is vagyok és igazi is, bár a normális részt nem tudom garantálni.
Ajánlom, hogy a társkeresőkkel ne nagyon próbálkozz, azok szörnyűek... ha teheted élőben próbálj ismerkedni, jóval nagyobb az esély a sikerre és élőben egy pasi se tudja csajnak kiadni magát :)
Mellesleg drága biszex/leszbikus lányok írjatok :D
19/L/L
Én is hasonló helyzetben vagyok, de nekem még a koromból kifolyólag a bárok/bulik is ki vannak zárva, aki szeretni nekem is írhat
16/L\L/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!