Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jön be a pasiknak?
Figyelt kérdés
Egy olyan lány aki nagyon de nagyon tud szeretni és sokszor kimutatja a szerelmének/szeretetinek?Nagyon hűséges vagyok,csak azt mondják,hogy néha kicsit sok.Imádom ölelgetni szeretgetni az embereket.Ha valakinek örülök akkor a nyakába ugrok.Mondták már,hogy egy kicsit sok vagyok néha leszedném a fejét(természetesen nem szó szerint.) Az illetőnek annyira kiakarom mutatni az érzéseimet.Irigyelem azokat a csajokat akik hozzá bújhatnak a párjukhoz éjszaka,sétálgatnak a friss levegőn és ehhez hasonlók.Eddig nem bírt velem még pasi.2016. ápr. 18. 20:47
1/7 anonim válasza:
A kevesebb néha több..ez túl sok. Elüzöd az embereked a túlzott érzelem kimutatásoddal. ez aranyos, de egyben ijesztő is. Kicsit legyél visszafogottabb. :)
2/7 anonim válasza:
#1-nek igaza van. Ez sok sztem is. Sosem ertem az olyan lányokat, akik mar a leendő ferjuket látja a pasiban. Ez egy fiút elijeszt, hidd el. Egy fiút ez zavar 😊
3/7 anonim válasza:
Nekem bejön mivel én is kb ilyen vagyok :D
4/7 anonim válasza:
Van akinek bejön hidd el. Csak fordítsd meg egy kicsit a dolgot . Nagyon szeretsz valakit az király, de ha tùlzásba viszed a ragaszkodást"az teher is tud lenni és akkor magad szereted inkább , mert azt teszed ami kell-neked.
5/7 anonim válasza:
Nem sokan szeretik, én el tudnám viselni.
7/7 anonim válasza:
Van akinek bejön, van akinek nem. Nem értem miért kell túlreagálni. Keress olyat, akinek tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!