Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elfogadható ez a fiúknál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható ez a fiúknál?

Figyelt kérdés
Nagyon imádom az állatokat,számomra az enyémek a mindenemet jelentik ők a legjobb barátaim természetesen vannak emberi,barátaim is de az állatokban nem lehet csalódni.Barátaim szerint túlzásba viszem néha a szeretgetésüket.Tudok másról is,beszélni de a kedvenc témám az állatok.A párommal szemben nem helyezem elő térben őket,nincs ideállom csak annyi,hogy fogadja el őket és szeresse az állatokat.Olyan aki nem szereti az állatokat,nálam szóba se jöhet.Utálom,ha rosszindulatú megjegyzést tesznek rájuk,elfogadom,hogy valaki fél a hörcsögömtől vagy nem szereti de akkor se tűröm el,hogy sértegessék.Nem mindenkinek lehetnek a kedvencei ezek a kisállatok ha szépen megmondják nekem,hogy nem szeretnék ha kint lenne akkor amikor ott vannak akkor a helyén szokott lenni.Lehetséges,hogy igazuk van a barátaimnak,hogy túlságosan szeretgetem őket de én ilyen vagyok ezt kell szeretni.Nem kell,hogy ennyire imádja a fiú az állatokat mint én de,azért szeresse őket.(:
2016. ápr. 17. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:

sztem meleg vagy.

és akváriumod van?

2016. ápr. 17. 13:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam a kérdést nem vagyok fiú lány vagyok!Bocsi ha rosszul értelmeztétek,úgy értem,hogy egy fiú eltudna fogadni egy ilyen lányt?
2016. ápr. 17. 13:56
 3/9 bit123bit ***** válasza:
A legtöbb esetben igen elfogadható, de nem tudom. Azt viszont igen hogy például én meg pár ismerősöm is imádja az állatokat :)
2016. ápr. 17. 13:57
 4/9 anonim válasza:
100%

Igen. Én is szeretem az állatokat. Kutya/macska mindig van a háznál, régen volt tengeri malac is. Azt is bírtam, pedig nem csinált semmit csak visított egész nap, meg rohangált :D

Meg szinte minden állatot szeretek, ami jófej :D

22f

2016. ápr. 17. 14:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Természetesen elfogadható. Sőt, én kifejezetten aranyosnak találom. :)

Másért pedig meg ne változz! Aki szeret, az a tulajdonságaiddal együtt szeressen. ;-)

2016. ápr. 17. 14:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom,te milyen idős vagy,de konkrétan mintha engem jellemeztél volna.(16/L) Nekem is nagyon sokat beszólnak az állatimádatomért,volt egyszer egy nagyon jó barátságom(amiből több is lehetett volna...),végül hirtelen megromlott,pont egy ilyen állatos történet miatt. Én sem várnám el a sráctól,hogy a kutyájának éljen vagy vele aludjon,stb.,stb.,én csak annyit kérnék,hogy ne tegyen előttem megjegyzéseket arra,hogy ő CSAK EGY X ÁLLAT! Néhány embernek még ez is nehezére esik,szóval... nehéz dolgod lesz,készülj fel! :)

És kérdésedre válaszolva,nagyon sok fiút zavar,és elég jelentős akinél ez kizáró ok is!

2016. ápr. 17. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem ez egyáltalán nem gond:)

elvégre... az állat is csak ember:D

2016. ápr. 17. 14:23
 8/9 anonim válasza:
Ha valaki szeret önmagadért szeressen, ne változz meg
2016. ápr. 17. 20:00
 9/9 anonim ***** válasza:
ja hogy lány vagy, ? akkor jó
2016. ápr. 17. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!