Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem meg, hogy nem tetszem egy fiúnak sem? 15/L
Minden korombeli lánynak három tucat udvarlója van, csak úgy válogathat közülük, játszadozhat velük, imádják őket a fiúk. Nekem egyetlen egy udvarlóm sincs. A szépség relatív, egyesek szerint szép vagyok, egyesek szerint ronda, nem vagyok bombázó, de kövér se csontváz se (nem küldök képet), de nem vagyok olyan, hogy rám nézel és elhányod magad. Mégse közeledik senki felém, és ez annyira bánt, szeretnék valakihez hozzábújni, szeretnék valakit, aki szeret, és elhalmozhatom a végtelen szeretetemmel. Elvárásaim alig vannak, 1000-ből 999 fiú teljesen megfelelne nekik, mégsincs senkim. Talán, mert kicsit zárkózottabb vagyok? Ha nyitottab lennék, közelednének felém, vagy csak nevetségessé tenném magam, és úgyse kellenék senkinek?
UI.: Szerintetek megéri interneten ismerkedni?
Tudod, míg a többiek csak játszadoznak meg felszínesen válogatnak a fiúk között, téged majd az igaz szerelem fog megtalálni.
Lehet, hogy nem most. Na de mi ez a sietség? Nem attól lesz boldog és kiegyensúlyozott magánéleted, hogy tucatnyian nyomulnak rád. Olyan meg végképp ne legyél, hogy az első jöttmentnek odaadod magad, csak hogy ne legyél "lemaradva". Majd neked is lesz valakid. Olyan, aki szívből szeret, és elfogad teljes mértékben önmagadnak.
Csak ne keresd görcsösen! Majd jön, amikor jön.
fogalmam sincs , hogy feléd miért nem közeledik senki>< talán csak elvonja a felszínes figyelmüket a többiek rólad><
biztos remek lány vagy, aki majd megtalálja akit szerethet és aki szeretni fog a zárkózottságoddal és mindennel együtt:)
nekem csak internetről voltak barátnőim, szval ha így jobban megy, ismerkedj így:) írásban nagyobb önbizalma van mindenkinek
"Ha nyitott lennel?" Gondolkoztam ezen, hogy megeri e kozvetlennek lenni. Gond nelkul elbeszélgetni bárkivel, kapcsolatokat kialakítani ismeretlenekkel. Tobb szaz barátot talalni stb. Van egy osztálytársam aki pont ilyen es én, mint külső szemlélő nagyon jol belátom a helyzetet. A hata mögött mindenki kibeszeli, utálja, nincsenek normalis barát kapcsolatai.
Szerintem ez a népszerű emberek atka. Annyira megakarnak felelni masoknak, hogy egy idegen kedvéért a háta mögött a legjobb baratukat is elhordanak barminek (Kivételek mindig vannak, ez pusztán a nagytobbsegbol levont következtetés).
Az alakoddal nem lehet baj. Ezzel a magassággal es a súly teljesen rendben van. Mi lehet a baj? Onertekelesed lenne hibas es bar szep vagy, de nem tartod magad annak? Ezt nem tudom eldönteni. Ilyenkor tenyleg lehetne neten keresztül ismerkedni, de nagyon nehez megtalálni a tenyleg normalis embereket. Online bárkinek kiadhatod magad es egeszed addig nem lehetsz biztos a dolgodban amig személyesen nem latod.
Ha nem közeledik hozzad senki akkor te nyiss masok fele. Eleg egy mosoly, egy kacsintás vagy egy apró jelzés. Te mondtad: 1000bol 999jo lenne. Akkor valogass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!