Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem meg, hogy nem tetszem egy fiúnak sem? 15/L
Minden korombeli lánynak három tucat udvarlója van, csak úgy válogathat közülük, játszadozhat velük, imádják őket a fiúk. Nekem egyetlen egy udvarlóm sincs. A szépség relatív, egyesek szerint szép vagyok, egyesek szerint ronda, nem vagyok bombázó, de kövér se csontváz se (nem küldök képet), de nem vagyok olyan, hogy rám nézel és elhányod magad. Mégse közeledik senki felém, és ez annyira bánt, szeretnék valakihez hozzábújni, szeretnék valakit, aki szeret, és elhalmozhatom a végtelen szeretetemmel. Elvárásaim alig vannak, 1000-ből 999 fiú teljesen megfelelne nekik, mégsincs senkim. Talán, mert kicsit zárkózottabb vagyok? Ha nyitottab lennék, közelednének felém, vagy csak nevetségessé tenném magam, és úgyse kellenék senkinek?
UI.: Szerintetek megéri interneten ismerkedni?
Majd biztos találsz valakit :)
Nekem is nehezen megy.....
15/F
Anyira szerintem nem vészes :)
De nehéz így látatlanban megitèlni ...
Nekem tetszenél. :)
A többieket meg azért rajongják körül, mert ribik. Döntsd el, te is ribi leszel, és csak "azért" kellesz a pasiknak, vagy elfogadod azt, hogy 15 évesen még nem akart a fél város átmenni rajtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!