Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? (hosszabban lent)
A másod unokatestvérem most 19 éves, főiskolára jár, agrármérnöknek tanul, lényegében egy okos, kedves és illemtudó fiú. Emellett nem is néz ki rosszul. A főiskolára kb. fél éve jár, és elkezdett barátkozni egy lánnyal, meg úgy nyitni felé, mert a lány bejött neki, és a lány sem mutatott ellenállást. Amikor jobban meg akarták egymást ismerni, a vallásról is szó esett, és a másod unokatestvérem elmondta hogy ő római katolikus. A lány amit meghallotta, egyből tovább állt, és azt mondta hogy ő már nem akar vele nagyon beszélgetni.
Fogalmam nincs, hogy a lány miért tette ezt, gondoltam arra hogy más vallású és csak a saját vallásából keres fiúkat, vagy ateista és távol tartja magát a vallástól, nem is tudom.
Nem tudom ezt a kérdést jó helyre írtam -e ki, vagy a vallás részbe kellett volna...
Nektek erről mi a véleményetek?
14/L
Miért ne lenne?
Szerintem magyarázattal sem tartozik, okos dokog volt a nulladik pillanatban tisztázni.
Volt férfi ismerősöm, akiről a külseje alapján nyilvánvalónak tartották, hogy zsidó, és állandóan magyarázkodnia kellett, mert azt hitték, hogy titokban akarja tartani. Pedig szlovák eredetű volt a család, az biztos.
Vagy lehet, hogy valami más kisvallásba akarta volna megtéríteni, és a katolikusokat állítólag nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!