Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek hogy engem is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy engem is észrevegyenek?

Figyelt kérdés
Mit tehet egy átlagos, 17 éves lány hogy valaki (fiú) végre felfigyeljen rá?

2016. márc. 28. 23:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha én felfigyelek egy lányra, akkor az általában fogalmam sincs, miért van.

Az meg egy másik kérdés, hogy előlem kifejezetten menekülnek :(

Azt tanácsolom, hogy add önmagad.

Ha ezt nem érzed elégnek, keresd a fiúk társaságát és akkor valaki biztos észre vesz.

Valószínűleg hülyeség amit írtam, szóval felelősséget NEM vállalok.

Sok sikert.

2016. márc. 28. 23:54
 2/8 anonim válasza:

Mosolyogj rá, köszönj neki, esetleg írj rá fb-n :D.

17/F

2016. márc. 28. 23:55
 3/8 Mojzes Zsolt válasza:
HA tetszik a fiú próbálj beszélni vele ilyesmi és szép lassan térj a lényegre :)
2016. márc. 29. 00:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hogy érted azt, hogy átlagos? Meg EGY konkrét fiúról, vagy úgy általánosságban fiúkról beszélünk?
2016. márc. 29. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a 4-es kérdéséhez:)
2016. márc. 29. 20:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Általánosságban a fiúkról, nem egy konkrét..

Azon hogy átlagos: teljesen átlag kinézet, alak, minden. Semmiben nem emelkedem ki és olyan észrevétlen vagyok......

2016. márc. 29. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
3. kommentelő vagyok. Az az igazság, hogy én is szimpla csaj vagyok, "átlagos" kinézettel... de nem hiszem, hogy átlagos lennék. Úgy értem én is vágyok egy szebb külsőre, meg néha arra is h különlegesebb legyen a személyiségem mint páran. DE ennek ellenére senki sem átlagos. Ha úgy érzed magad h csak egy átlagos életet élsz, próbálj ki új dologokat, tedd változatossá a napjaidat és aztán jobban fogod érezni magad. Ami meg a pasis dolgot illeti.. Bulizni nem jársz? Vagy ha valami új társoságat találnál akkor aki bejön vagy esetleg ő felfigyel rád (már ha csak egy picit is!!) akkor kezdeményezz beszélgetést
2016. márc. 30. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
ja és ha szemkontaktust felveszel az illetővel, esetleg mosolygsz is rá akkor már félig nyert ügyed van! :)
2016. márc. 30. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!