Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az ami miatt elutasítanak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ami miatt elutasítanak engem?

Figyelt kérdés
Alapvetően egy átlagos srác lennék nem mondanám magam annyira különcnek max annyiban hogy élsportoló vagyok ezért a bulik,cigi,pia kizárva a hétköznapjaim is meg vannak kötve suli és edzés majd tanulás hétvégén tudok időt fordítani ilyen dolgokra de már volt aki így elfogadott ezért gondolom hogy nem akkora probléma ez...külsőre 175cm és 75kg vagyok sportos alkat semmi extra belsőre kedves,rendes,figyelmes,témától függően türelmes,törődő,romantikus,megbízható,őszinte,visszajelzések alapján vicces és okos is elég tájékozott is vagyok a világban ugyanakkor ide kell sorolni hogy hirtelen haragú és egyenes ember vagyok ha rühellek azt baromira a képedbe mondom...alapvetően laza vagyok de olykor előfordul hogy túl komolyan veszek dolgokat de ezen igyekszek változtatni...egy ideje nem volt barátnőm de hiányzik az érzés hogy számítok hiányzik egy szeretetteljes ölelés és hiányzik a törődés...ettől függetlenül az önbizalmam még a helyén van így azt se lehet mondani hogy bárki jó nekem mert annak sok értelme ugye nem lenne hogy összejöjjek valakivel aki nem is tetszik nekem...azt se lehet mondani hogy kisvárosban élek a világ végén mert a fővárosban élek...valaki az alábbiak alapján tudna segíteni hogy min kéne változtatni? vagy esetleg hol kéne egy rendes lányt találni akinek hasonló szemléletei vannak? :) 17/F
2016. márc. 7. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Megkerdezhetem h mit sportolsz?
2016. márc. 7. 22:41
 2/7 anonim ***** válasza:
En ezen nem valtoztatnek vagy kellesz igy nekik vagy nem
2016. márc. 7. 22:43
 3/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Túl jó vagy a nőknek. Kell egy kis csibészség.
2016. márc. 8. 06:28
 4/7 A kérdező kommentje:
szerintem azzal sincs gond elég sok hülyeségben benne vagyok
2016. márc. 8. 06:42
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szerem nem kell aggódnod, mert semmiről sem vagy lekésve. Lesz majd neked is hidd el, merj ismerkedni,majd megoldódik.
2016. márc. 8. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Itt gyakorin minden masodik ember elsportolo ahogy eszrevettem sehonnan se maradhat ki egy kerdesbol sem xd
2016. márc. 8. 13:33
 7/7 A kérdező kommentje:
muszaj odairni mert az első troll válasza hogy ronda vagy... és nem hiszem hogy mindenki válogatott én speciel 5 éve az vagyok a többit ők tudják
2016. márc. 8. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!